Butikksjef Frank Haugen og regionsjef i kjeden Mega, Rolf Anders Bjercke lover åpnere butikk og større sortiment når butikken åpner etter ombygging 1. november. (Foto: Jon Aamodt)

Utvider og bygger om

  Jon Aamodt
  13. sept. 2018
  20:48
- Dette har vi ønsket lenge. Helt siden vi ble Coop Mega har vi hatt ønske om å gjøre denne endringen. Den gang ble det bare tid til mindre justeringer, men nå var tiden inne for å foreta en fullstendig ombygging, sier butikksjef ved Coop Mega Søgne, Frank Haugen til N247 torsdag ettermiddag.

De handlende vil i tiden frem til 13. oktober oppleve at det pågår arbeid inne i butikklokalet når håndverkerne nå har påbegynt ombyggingen. 

- Vi utvider butikklokalet med over 300 kvadratmeter ved at vi tar ibruk det tidligere kaldtlageret og har overtatt noe areal fra et par av de andre butikkene som ligger ut mot torvet. Utenfor dagens butikklokale kan vi gjøre oss ferdig, men når dagens butikklokale skal bygges om må vi stenge i to og ei halv uke fra 13. oktober, fortsetter Haugen.

Utvider sortiment på alle områder
Når butikken åpner dørene på nytt 1. november skal den fremstå som helt ny og med utvidet ferskvareavdeling og større sortiment enn i dag. 

- Den nye butikken skal få større sortiment både på fersk- og tørrvarer. Frukt og grønt får stor plass, og ferskvareavdelingen blir også utvidet. Butikken på Tangvall er allerede den butikken i kjeden som selger mest fersk fisk, sier regionsjef i Mega Rolf Anders Bjercke. 

- Butikken bli også mer åpen, ikke så trang som i dag, tilføyer Haugen. 

Posten holdes åpen
- Fra 13. oktober til 1. november blir butikken helt stengt, men det vil bli en ordning med posten slik at postkunder kan hente og levere også i denne perioden. Dette vil vi informere mer om når vi nærmer oss stengningen, sier butikksjefen. 
Sist oppdatert 13.09.2018 klokken 21:57 av Jon Aamodt

Håndverkere er allerede i gang med å forberede en større ombygging og utvidelse av Coop Mega Søgne. (Foto: Jon Aamodt)

- Her legges nytt gulv i det som skal bli en del av butikken etter utvidelsen, sier Frank Haugen sammen med regionsjef for Coop Mega Rolf Anders Bjercke. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no