Bedriftidrettslaget i Repstad AS under dugnad for å klargjøre den 4,2 kilometer lange løypa rundt Kjellandsvannet i Søgne. (Foto: Privat)

Kjellandsløpet for første gang

  Nicolai Prebensen
  19. sept. 2018
  09:51
- Entusiasten Floke Bredland har lagt ned et formidabelt arbeid med å stikke ut en løype rundt Kjellandsvannet i Søgne. I ettertid har bedriftsidrettslaget i Repstad lagt ned et godt stykke arbeid med å forbedre og klargjøre denne traseen for turfolk og joggere. 22. september er vi klare for det første karuselløpet Kjellandsvannet rundt, sier Ole Johan Bueklev i Repstad Eiendom til N247 torsdag ettermiddag.

Ordinært karuselløp
- Dette er et ordinært karuselløp som gir ett poeng. Vi måtte velge lørdag i år av den enkle grunn av at det ikke var ledige torsdager igjen. Men neste år blir løpet arrangert på samme tid, på en torsdag. Dermed vil Søgne ha to karuselløp neste år. Det andre går som kjent rundt Kvernhusvannet tidlig på sommeren, fortsetter han.

Bueklev (til høyre på bildet, her sammen med kollega Bjørn Stephansen i Repstad Eiendom) forteller videre at påmeldingen er gratis. Det serveres pølser og vafler til alle og de som vil delta kan starte mellom 12.00 og 14.00 denne lørdagen.

Fellesstart
- Klokken 14.00 er det fellesstart for de som vil konkurrere mot andre. Løpet er 4,2 kilometer langt, i svært vakre omgivelser på Kjellandsheia. Start og mål er ved foten til det nye byggefeltet på Nordalsheia, avslutter Ole Johan Bueklev.
Sist oppdatert 20.09.2018 klokken 14:00 av Nicolai Prebensen

Løypa rundt Kjellandsvannet har gjennomgått en betydelig opprustning med blant annet brolegging over myrområder. (Foto: privat)

Turen går i naturskjønne omgivelser rundt Kjellandsvannet lørdag 22. september. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no