Hjelperen Bruktbutikk på Toftelandsveien i Søgne har i løpet av de siste dagene funnet kontanter blant varer som ble overtatt av butikken. Nå etterlyses eieren eller eierne. (Foto: Nicolai Prebensen)

Etterlyser eier(e) av kontanter

  Nicolai Prebensen
  11. sept. 2018
  15:31
- Når vi får inn varer til vår butikk på Toftelandsveien tar vi en grundig sjekk og i løpet av de siste dagene fikk vi inn varer som det også lå kontanter i. Vi er overbeviste om at pengene ikke er til oss. Noen må ha glemt kontantene og nå vil vi gjerne ha kontakt med eier eller eierne, sier Oddbjørg Nordbø til N247 tirsdag ettermiddag.

Sjeldent
Nordbø arbeider på Hjelperen Bruktbutikk og hun forteller at det hører til sjeldenhetene at de finner kontanter eller andre verdigjenstander i bruktvarene de enten henter, eller får levert i butikken. Gjør de det tar de kontakt med de tidligere eierne.

- I dette tilfelle er vi sikre på at disse kontantene ikke skulle til oss. Hvis noen kan beskrive varene som vi overtok, kan de ringe meg på telefon 99 38 20 81 så kan vi «ta en prat», fortsetter hun.

Nordbø vil selvsagt ikke beskrive varene, heller ikke antallet, og hun vil heller ikke oppgi nøyaktig når varene kom i Hjelperen Bruktbutikks hender.

- Da blir det for lett for uærlige sjeler å henvende seg, avslutter hun.

Hjelperen Bruktbutikk henter og får inn brukte varer i alle former, selger dem fra butikken og støtter veldedige organisasjoner fra salget. Her er det Dag Elvemo fra Gjenbruk Lumber (til venstre), hjelper Inger og Odd Arne Reinertsen som pakker ut og sorterer den store samlingen med LP-plater som butikken fikk fra NRK-Sørlandet i april i år. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no