- Slik er 4. divisjon

Vigør - Søgne FK 3-1 (2-1), herrenes 4. divisjon, Hellemyr kunstgressbane.

Det er ingenting å si på innsatsen til Søgne-herrene i mandagens kamp i 4. divisjon, men det er stort sett det hele å si om kampen. Svært lite finspill og mange unøyaktigheter gjorde at kampen ble tung for gjestene på Hellemyr. «Gamletreneren» Odd Arild Skonhoft berømmet også Søgne-herrene for tæl, men ut over det hadde han lite å si om sitt gamle lag.
Det hjalp heller ikke at keeper Kevin Andersen Christensen pådro seg en skulderskade mot slutten av 1. omgang og måtte ut. Spiss Morten Dalene måtte ikle seg den grønne drakta og keeperhanskene.
I ledelsen
Søgne kom best i gang og allerede etter 13 minutter scorer Lasse Fardal etter innlegg. I det 34. spilte minutt utlikner Vigør etter et skudd hvor Søgne-keeperen ligger nede for telling etter en kollisjon med en angriper fra vertenes lag.
- Da var i realiteten kampen kjørt for vår del. Slik er 4. divisjon, sa trener Jarle Rogstad til N247 ved kampslutt.
Like før pause går Vigør opp i ledelse 2-1 og i det 60. minutt øker gjestene til 3-1. Søgne-herrene kjemper intenst, men får ikke spillet til og vertene kan roe seieren i land forholdsvis enkelt.
Mye knokler
En kamp preget av innsats, mye knokler, mange gule kort, men lite god fotball fra begge lag.
Spiss Morten Dalene kan ikke klandres for de to målene laget fikk i mot. Utespilleren hadde faktisk flere klassifiserte redninger.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Tidligere elev og lærer: Jarle Rogstad (med ryggen til) takker Odd Arild Skonhoft for kampen. Lagleder Espen Eriksen fra Søgne ved siden av Skonhoft. (Foto: Nicolai Prebensen).
Førstkommende lørdag spiller Søgne-herrene en meget viktig kamp mot tabelltopp Lyngdal på kunstgressbanen i Søgne klokken 15.00.
- Den gleder vi oss til, sa trener Rogstad som selv måtte stå over kampen mandag kveld grunnet gule kort og karantene.