Rådhuset på Torvet i Kristiansand. (Foto: Kristiansand kommune)

Inviterer til seminar om pensjon og klima

  Nicolai Prebensen
  10. sept. 2018
  13:17
Partiene MDG og Høyre inviterer til seminar om pensjon og klima i Kristiasand Rådhus, Bystyresalen torsdag 13. september klokken 10.00 - 14.30.

I en epost fra Marte Rostvåg Ulltveit-Moe (MDG) står det at arrangørene (Høyre og MDG) Kristiansand Høyre og Kristiansand MDG sammen tar initiativ til et miniseminar for folkevalgte og administrasjonen i de tre kommunene som skal bli til nye Kristiansand.  Bakgrunnen er å få belyst hvilke muligheter det er for Kristiansand kommune og pensjonskassen til å vri investeringene mot klimavennlige investeringer som en del av det arbeidet vi gjør for å nå våre utslippsmål og målene Norge har forpliktet seg til gjennom Paris-avtalen.

Inviterte i tillegg til publikum er Fellesnemda, rådmenn og administrasjon i nye Kristiansand, Cultiva og Sørlandets Kompetansefond, KKP samt andre.

Bakgrunnen for seminaret i følge invitasjonen er at kommunene investerer pensjonspenger i klimaødeleggelser. Hva kan gjøres? Ved Anja Bakken Riise, daglig leder i Framtiden i Våre Hender.

Trygghet for våre pensjoner. Ved Steinar Fuglevaag, spesialrådgiver i Fagforbundet.
Dialog: Klimavennlige investeringer og grønnere pensjoner – noe for nye Kristiansand?
Deltagere Stine Torjussen, UiA, Thina Saltvedt, Nordea, Magnar Flaa, KKP, representant for fagbevegelsen, Anja Bakken Riise, FVH, og politisk ledelse.

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no