Lesernes bilder fra drømmesommeren 2018.

Se vinnerbildet pluss 250 av de mange sommerbildene sendt oss fra leserne

  Nicolai Prebensen
  09. sept. 2018
  19:21
Det har vært en enorm respons med nærmere 1.500 innsendte bilder til N247s sommerbilder 2018. Leserne har delt bilder på Instagram med emneknagg #N247no eller sendt bilder på e-post til redaksjonen@n247.no i hele sommer. Redaksjonen merker seg at det er svært høy kvalitet på mange av bildene, og det har ikke vært en enkel jobb å plukke ut vinnere. 

Vinnerne er kåret
Juryen har likevel tatt sin beslutning, og den som gikk helt til topps på seierpallen var @amalieaamodt med sitt flotte sommerbilde av et barn som leker blant rundballene ute på jordet. 


- Et morsomt bilde som illustrerer den flotte sommeren som innbød til utendørs lek og aktiviteter. Vi blir også minnet på den hyppig omtalte forkrisen som fikk bred omtale i media i sommer. Innsenderen konkurrerte delvis med seg selv om vinnerbildet, og vi viser derfor også et bilde ekstra fra samme fotograf. 

@amalieaamodts andre bilde som også falt i smak hos juryen.

Flere vinnere
En hederlig andreplass går til innsenderen @lotten_83 med sitt tett på portrett hvor barnet er i sentrum for sommerens begivenheter. 


Fire innsendere deler tredjeplassen. Den store oppslutningen og de mange flotte bildene vi har mottatt, gjør at vi deler ut hele fire premier på det nederste trinnet på seierspallen.

@ingeraamodt blir premiert for sitt øyeblikksbilde av barn som bader i sjøen. Hun deler plassen med @lindatangvalls som har foreviget et «hopp i havet», @lita_seland som har fanget solnedgangen fra Ny-Hellesund og @camia87 for sitt fantasifulle bilde av barneføtter i luftig svev. 

@ingeraamodt deler tredjeplassen med dette bildet.

Bildet fra @camia87 er blant de fire som deler tredjeplassen av innsendte sommerbilder til N247 sommeren 2018.

Vi gratulerer alle vinnere og takker for alle innsendte bidrag. Gavekort på henholdsvis 1.000 kroner for førsteplass, 500 kroner for andreplass og 300 kroner for tredjeplass, alle fra Euronics Søgne, blir sendt vinnerne. Og bare for å ha sagt det, juryens formann understreker at avgjørelsen er endelig og ingen protester vil bli tatt til følge!


Fortsett å dele bilder med oss på #N247no eller via e-post til redaksjonen@N247.no. Gode tips og eller bilder blir belønnet med gavekort også i tiden som kommer. 

Delt tredjeplass til solnedgangen sett fra Ny-Hellesund (Foto: @lita_seland)

Også på delt tredjeplass. (Foto: @lindatangvalls)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no