Jarle Olafsen og flere ledere i Søgne FK fylte bilen med sunne matvarer i forkant av turen til Skien fredag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

- For noen er dette første overnattingscup

  Nicolai Prebensen
  07. sept. 2018
  22:41
Fredag ettermiddag reiste 31 spillere fra Søgne FKs fotballakademi, tre trenere og 15 foreldre. Målet var G-MAX cup i Skien.

- Klubben har leid en barnehage som vi alle skal bo i. Dette er for mange første gang de er på cup med overnatting, og mange er spente, sier Jarle Olafsen i Søgne FKs fotballakademi.

Hotell
Olafsen forteller videre at noen av barna som er med nekter å ha foreldrene med til barnehagen.

- Disse har fått streng beskjed om å overnatte på hotell, sier han lattermildt.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Under tak: Opptelling av deltakerne før avreise fra Søgne fredag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Vårt mål med turen er selvfølgelig å sette fokus på samhold og det sosiale, samtidig som vi selvsagt skal ha fokus på det sportslige. Vi har en rød tråd i det vi øver på på akademiøktene hver onsdag, samtidig som vi skal være «proffe» i den forstand av vi skal ha spillermøter, ha fokus på kosthold og det å være mange sammen.

- Turen vil by på svært mange utfordringer spesielt sportslig, så jeg er spent på hvordan vi alle sammen klarer å håndtere dette, avslutter Olafsen.

Det var planlagt et gruppebilde av hele reisefølget, men et ikke helt uventet uvær satte en stopper for de planene og Olafsen måtte kikke inn i bilvinduene for å telle opp deltakerne. (Foto: Nicolai Prebensen)

Jarle Olafsen sørget for at alle deltakerne på lista ble krysset ut før avreise. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no