Viktig trepoenger til Søgne-herrene. Kevin var suveren

Søgne FK - Donn 2, 3-1 (2-1), herrenes 4. divisjon, Toyotabanen Søgne.

Kevin Johansen var uten tvil banens beste da Søgne-herrene slo Donn 2 på hjemmebane tirsdag kveld. Tett fulgt i kampen om tittelen BB av keeper Knut Melhus Ueland, hadde Kevin to scoringer og en målgivende pasning. Han var ustoppelig i samfulle 94 minutter.

To minutter
Allerede etter to minutters spill scorer Johansen på heading etter et innlegg, uttakbart for bortekeeper. Søgne holder tempoet oppe og ruller over gjestene. Etter 23 minutter herjer Johansen seg gjennom forsvaret til Donn, legger ballen til rette for Marcus Aamodt som forserer en forsvarer og setter ballen sikkert i mål.
I det 33. minutt reduserer gjestene på et skudd etter innlegg. Etter reduseringen slapp hjemmelaget gjestene noe inn i kampen og i andre omgang ble kampen mye mer jevnspilt. Det var til tider hektisk foran målet til Søgne FK.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Kevin Johansen var banens beste tirsdag kveld. tett fulgt av keeper Knut Melhus Ueland. (Foto: Nicolai Prebensen).
Straffe?
Mot slutten av 2. omgangen blir Morten Dalene antagelig snytt for et straffespark etter felling innenfor 16-meteren, men dommeren ville det annerledes. Publikum og samtlige hjemmebanespillere var ikke helt enige i den avgjørelsen og ga høylytt beskjed til mannen med fløyta.
Morten Dalene legges ned innenfor 16-meteren uten av dommerne mente det var noe galt i det... (Foto: Nicolai Prebensen).
Kampens avgjørende scoring kom det 87. spilleminutt, igjen etter et flott innlegg hvor Kevin Johansen setter sitt andre mål for kvelden med bredsiden på ballen, langt utenfor keepers rekkevidde.
- En bra dag på jobben, sa Johansen etter kampen.
- Viktige poeng
- Vi har en del halvskader og i 2. omgang var det to dårlige lag på banen. Dette var uansett viktige poeng og få med at Kevin var fantastisk i kveld, det samme var keeper Knut, sa spillende trener Ditlef Ueland til N247 etter kampen.
Søgne FK gjorde et lite byks på tabellen bort fra nedrykksstreken og ligger nå på niendeplass med 25 poeng på 19 kamper. Lyngdal leder divisjonen med 37 poeng på 19 kamper.
Neste seriekamp er førstkommende fredag klokken 19.00 mot Vigør på Hellemyr stadion.
Sist oppdatert 05.09.2018 klokken 14:27 av Nicolai Prebensen
Marcus Aamodt forserer en forsvarer etter et innlegg fra Kevin Johansen og setter ballen sikkert i mål til en 2-0 ledelse. (Foto: Nicolai Prebensen)