Innsendt
Tredjedivisjonslaget for jenter i Søgne IL volleyball har fått ny trener. Etter to år i tredjedivisjon med Ari Hamiti som trener, er det nå Nicolai Biland Lohne som tar over (midt i bildet). (Foto: Olav Eieland)

- Volleyballen trenger deg!

  Nicolai Prebensen
  04. sept. 2018
  16:03
Av Olav Eieland

Tredjedivisjonslaget for jenter i Søgne IL volleyball har fått ny trener. Etter to år i tredjedivisjon med Ari Hamiti som trener er det nå Nicolai Biland Lohne som tar over.
 
Nicolai har spilt volleyball både inne og ute på godt nivå over mange år og skal nå ta trenerutdanning og bruke dette året på å bygge opp et godt jentelag og miljø. Laget er en blanding av etablerte, gode spillere på regionslagsnivå, noen voksne spillere som skaper ro og trygghet og noen virkelig ivrige, helt nye unge spillere.

- Det er viktigst er at vi er nok spillere på trening, helst nok til to lag for å få matching og å ha det gøy, sier Nicolai.

- Nybegynnere velkommen
Man trenger ikke ha spilt før. Klubben har for første gang et mellomparti som fanger opp de nye og uøvde og som forbereder dem på spill på høyere nivå. Her er Olav Eieland trener, han har erfaring på fler nivå både som spiller og trener. 

Nicolai sier at treningene nå er mye på individuelle ferdigheter, så man blir fort god til å behandle ball. Så starter en periode med lag spill og system før serien starter i october.
Er du mellom 13- og 103 år, og har energi og lyst til å bidra så er du velkommen. Du trenger ikke være med å spille divisjonsspill men bare ha det gøy og være en del av et godt jente og klubbmiljø.

Treningene er mandag 1930 og torsdag 19, begge i Nygårdshallen.

Med vennlig hilsen Olav

- Er du mellom 13 og 103 og har energi og lyst til å bidra så er du velkommen til Søgne IL volleyball, skriver Olav Eieland i dette leserinnlegget. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no