- Får jeg 10 minutter scorer jeg

Søgne FK - Flekkefjord 4-1 (2-0). herrenes 4. divisjon, Tøyotabanen Søgne.

- Jeg sa til noen «kidz» før kampen at hvis jeg fikk 10 minutter på banen skulle jeg score. Da kunne jeg jo ikke annet, sier Kevin Johansen til N247 like etter at serieoppgjøret mot Flekkefjord var over tirsdag kveld.
Og Johansen holdt hva han lovet. Johansen kom inn etter rundt 25 minutters spill i 2. omgang og før de lovede minuttene var spilt steg han til «himmels» på en corner og plasserte ballen lagt utenfor rekkevidden til Flekkefjord-keeper Marius Bruhjell.
Tre nye poeng
Det ble også den siste «spikeren i kista» for gjestene og Søgne-herrene kunne igjen gå fra fotballbanen med tre nye poeng i poengbanken.
I første omgang gikk hjemmelaget ut i et voldsomt tempo og hadde flere store målsjanser før fem minutter var spilt. Det skulle gå 13 minutter før hardkjøret gav uttelling. Etter et innlegg er Lennart Aamodt våkent på plass, krangler ballen mellom stengene og Søgne leder fortjent 1-0.
I det førtiende minuttet er Morten Dalene der en spiss skal være og på en retur fra forsvaret dundrer han til på volley og sender hjemmelaget til pause med tomålsledelse. Det kunne gjerne vært flere.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Alltid tett og småamper stemning når Søgne FK og Flekkefjord spiller kamp. Her er det Morten Dalene som slår av en prat med en av gjestene på Toyotabanen tirsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).
Etter syv minutters spill i 2. omgang får gjestene straffespark etter en felling innenfor 16-meteren. Den settes sikkert. På stillingen 2-1 har Flekkefjord et lite overtak i en kort periode, men Søgne-herrene holder stand uten nevneverdige problemer. Når så Kevin Vigebo får stjernetreff på et frispark fra 20 meter er kampen i realiteten over.
- Det var ikke den beste muren jeg har sett og da var det bare å dra til, sa Vigebo ved kampslutt.
- Full kontroll
- Vi hadde full kontroll gjennom hele kampen og dette var gøy å se, sa trener Ditlef Ueland som stod over kampen grunnet skade.
- At dette var årsbeste er det ingen tvil om, og tre nye poeng hjelper godt. Vi er inne i en god steam og nå slår vi Randesund borte på lørdag. Det er jeg overbevist om, avsluttet Ueland.
Søgne-herrene ligger nå på 10. plass på tabellen i 4. divisjon. Tre andre lag har samme poengsum, men litt bedre målforskjell. Jerv 2 og Arendal 2 har en kamp mindre spilt.
Sist oppdatert 21.08.2018 klokken 22:38 av Nicolai Prebensen
Kevin Vigebo setter frisparket fra 20 meter elegant i mål og sender Søgne FK opp i en 3-1 ledelse. (Foto: Nicolai Prebensen)
Alltid tøffe tak når Søgne FK spiller mot Flekkefjord. (Foto: Nicolai Prebensen)