- Viktige poeng: Jesper (197 cm) toppscorer på hjemmelaget

Publisert
Søgne FK - Fløy 2, 3-1 (1-0), herrenes 4. divisjon, Søgne stadion.
Med sine 197 centimeter på strømpelesten er Jesper Lauvsland «luftens baron» på dødballer innenfor motstanderens 16-meter. Kveldens tredje mål kom også på en heading etter corner midt i andre omgang hvor Jesper steg til værs uten konkurranse fra noen Fløy-spillere og headet inn seiersmålet.
Lauvsland er lagets toppscorer med fem mål så langt og spiller som midtstopper
To mål
Han scoret også 2-0 målet litt tidligere i samme omgangen på et skudd etter «klabb og babb» innenfor 16-meteren etter en ny dødball. Lauvsland bør være en selvskreven mann å ta med seg på nye dødballer i angrep resten av sesongen.
Seieren mot Fløy 2 mandag kveld førte til at Søgne-herrene krøp såvidt over nedrykksstreken, men har et stykke å gå før plassen kan kalles sikker.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Jesper lauvsland gratuleres av lagkamerater etter seriekampen på Søgne stadion mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).
- Viktig
- Dette var viktige poeng, og selv om førsteomgangen var litt rufsete og vi fikk til lite spill, hevet vi oss godt i andre og hadde kontroll på laget som ligger som nummer to på tabellen. Fremover gjelder det bare å holde på denne type spill og ta med oss de gode erfaringene utover høsten, sa trener Ditlef Ueland til N247 ved kampslutt.
Hjemmelagets første mål kom i første omgang etter et innlegg hvor en god Lennart Aamodt enkelt kunne sende hjemmelaget i ledelse etter 27 minutters spill.
Neste seriekamp er mot Arendal 2 i Arendal fredag kveld klokken 19.30.
Lennart Aamodt styrer inn 1-0 målet mot Fløy 2 mandag kveld. Morten Dalene har fulgt ballen helt inn i nettmaskene. (Foto: Nicolai Prebensen)
Lasse Fardal prøver en brasse, men ballen stryker utenfor. Fardal ble tildelt rødt kort etter en etterslenger sent i 2. omgang. (Foto: Nicolai Prebensen)