Nikita fra Flekkerøya har tydeligvis ikke noe imot å bli dullet med og forholder seg helt rolig mens Cecilie klipper og steller hunden. (Foto: Jon Aamodt)

Hundefrisøren i Høllegada

  Jon Aamodt
  10. aug. 2018
  18:53
Litt bortgjemt, nesten helt øverst i Høllegada finner vi Cecilie Gabrielsen og Høllen hundeklipp. 

- Jeg synes dere skal besøke Cecilie, hun er flink og utrolig glad i dyr, skriver en av N247s lesere i et tips til redaksjonen.

- Hei, ja her holder jeg til. Jeg begynte med dette på nyåret. Etter å ha klippet hunder for venner og kjente en stund, fikk jeg spørsmål om ikke jeg ville starte opp med egen hundeklipp. Skal jeg være så gal, tenkte jeg, og etter å ha vært på noen kurs og gjennomført praksis i Oslo, så var jeg igang. Siden har det gått i ett og resten har jeg lært meg selv etter hvert, sier den nyetablerte hundefrisøren i Høllegada. 

Enn så lenge holder hun salongen åpen tre dager i uken. Resten av arbeidsuken bruker hun som grafisk designer og synes det er en flott kombinasjon. 

Får mye besøk
- Jeg har nok å gjøre og har ventetid for de som bestiller time, leger hun til.

Cecilie forteller videre at ikke alle hunder er like begeistret for å bli klippet og stelt med.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Nikita blir klippet, men Kompis og Theo vil heller leke med Cecilie. (Foto: Jon Aamodt). 

- De fleste er rolige og noen sovner nesten i varmen fra føneren, men jeg er selvfølgelig forsiktig og tar mine forholdsregler Ikke alle liker å bli dullet med og kan bli urolige når jeg klipper, men det er ikke slik at jeg blir redd, sier Cecilie som er hundevant og har sin egen hund Kompis i huset. 

Når vi er på besøk, er det Nikita fra Flekkerøya som er nesten ferdigklippet. I tillegg er Theo, en grand danois på besøk. 

- Her får jeg også mye besøk fra naboer som synes det er hyggelig med dyr og liker å hilse på. Det er også mange tilbakemeldinger på at hundeeiere er glade for å få stelt dyrene her i Søgne og slipper å ta turen til byen eller Mandal, sier Cecilie Gabrielsen til N247.  Sist oppdatert 10.08.2018 klokken 18:54 av Jon Aamodt

Kompis er Cecilies egen hund, mens Theo bare er på besøk i klippestua i Høllegada. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no