- Hele laget står bak og takker så veldig mye for drakter og utstyr, sier Adam Noah til N247. (Foto: Privat)

Flere drakter levert til Tanzania

  Jon Aamodt
  09. aug. 2018
  14:57
Husker du historien vi fortalte om i juni 2018 om at de gamle fotballdraktene til GIL får nytt liv og blir veldig godt mottatt av skoleelever som spiller fotball på skolelagene i Haydom, en by i Tanzania. 

Det var Adam Noah som for litt over ett år siden for første gang hadde med seg drakter fra GIL da han reiste til Haydom. I juni hadde GIL på nytt samlet inn utstyr og Adam var klar for en ny tur til Tanzania.


Nå har Adam kommet hjem fra Haydom, og han forteller om hvordan han ble mottatt med draktene.

- Tre geiter i premie
- Jeg gav draktene til fotballaget og alle der ble veldig glade og takknemlige. Mange nye ønsket å begynne å spille. Nå som de har drakter kan de reise ut til nabolandsbyene og spille cup, sier Adam. 

Han forteller videre at det er slik at laget som vinner får tre geiter i premie. Alle passer veldig godt på utstyret de har fått, og etter at de har spilt, samles utstyret sammen og vaskes. 

- De bytter på slik at alle skal få bruke det de har av drakter og utstyr, og hele laget står bak når de igjen takker så veldig mye. sier Adam og jentene fra GIL som har vært med å organisere reise og innsamling. 
Sist oppdatert 09.08.2018 klokken 14:58 av Jon Aamodt

Flere nye ønsket å være med etter at det kom nye drakter fra GIL til Haydom i sommer. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no