Espen Elias Vigemyr fra Heddeland og Breland i Marnardal sikret seg tittelen som Norgesmester i klassen Eldre junior på Landsskytterstevnet 2018. (Foto: Landskytterstevet 2018, Stjørdal)

To titler til sørlendinger onsdag

  Jon Aamodt
  08. aug. 2018
  15:09
Espen Elias Vigemyr fra Heddeland og Breland i Marnardal gikk helt til topps i klassen eldre junior på Landsskytterstevnet 2018 i Stjørdal onsdag. 

Etter at både Espen og Benedicte Guttorm stod med 346 poeng etter finalen, møttes de to i en spennende omskyting. Her leverte Vigemyr en knallsterkt runde med 100 poeng mens Benedicte fikk to niere og stoppet på 98 poeng. 

Skytteren fra Marnardal sikret seg med dette tittelen som Norgesmester i klassen eldre junior. 

Militært NM
Det ble dobbeltseier til brødrene Rinde som skyter for NROF Lister i  millitært NM med AG3. 

Ivar Rinde ble norgesmester med 12 treff hvorav 8 innertreff, mens bror Nils Bernt Rinde fulgte hakk i hel, også han med 12 treff i figuren og 7 innertreff. 

De to brødrene ventet i spenning da de siste skivene ble anvist, og da skytteren på skive en ikke lenger hadde mulighet for å toppe ledelsen kom seiersropet fram og debbeltseieren var et faktum. Med over 5000 deltakere pluss øvrige tilreisende, er Landsskytterstevnet et fargerikt og stort arrangement, (Foto: Landskytterstevet 2018, Stjørdal)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no