Det ble sølv til Rolf Wiig i årets veteran NM i jegertrapp. Bildet er fra 2017 da Wiig (til høyre) ble norgesmester. (Foto: Privat)

Endeløs omskyting for å kåre norgesmester

  Jon Aamodt
  06. aug. 2018
  22:44
Rolf Wiig er etterhvert blitt bortimot grossist i medaljer fra Norgesmesterskap i jegertrapp. De to siste årene har Wiig kommet hjem med gull fra NM i jegertrapp for veteraner.

I år ble det «bare» sølv etter en kolossal duell om gullmedaljen. 

På grunn av den store brannfaren var stevnet flyttet til Krøderen og da gullet skulle deles ut ble det virkelig hett ute på banen. 

Nervepirrende duell
Etter de ordinære omgangene hadde tre skyttere samme poeng og det måtte omskyting til. I den første serien med fem skudd ble trioen redusert til en duo som skulle kjempe skudd mot skudd helt til en av deltagerne bommet. 

Det skjedde ikke før Wiig hadde avfyrt 67 ekstraskudd. Da kom bommen og Wiigs tredje strake NM-tittel ble til en sølvmedalje. 

- Det var grusomt varmt finalelørdagen, langt over 30 grader og vindstille ute på banen. Etter hvert mistet jeg oversikten over hvor mange skudd jeg hadde sendt ivei, sier Wiig til N247. 

- Da bommen kom tror jeg vi var ganske tomme i hodet begge to, sier Viig som kan føye nok en medalje til premiesamlingen sin. 

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no