Letingen er i gang. Store og små på jakt etter gullmynter fredag. (Foto: Jon Aamodt)

Ellevill skattejakt på biblioteket

  Jon Aamodt
  03. aug. 2018
  13:28
Omkring 50 barn pluss flere voksne strømmet til biblioteket fredag like før klokken passerte tolv. De var på vei for å hjelpe de bibliotekansatte med å finne gullmyntene som sjørøver Sara hadde lurt unna i nattens mulm og mørke. 

De initiativrike bibliotekansatte klarte nok en gang å engasjere barna i en spennende jakt. Etter at alle hadde fått tydelige instrukser om hva som er god folkeskikk under letingen, gikk det ikke mange minutter før de håpefulle dukket fram mellom benker og reoler med små hender fulle av gullmynter. 

- Alle finner gull
- Det er utrolig morsomt at det kommer så mange barn når vi finner på noe. Og dette går jo veldig greit og rolig for seg også, sier en smilende med også streng sjørøversjef, Irene Seljenes til N247 mens de små leter etter gull rundt i biblioteket. 

- Alle skal finne gull i løpet av dagen. Det har vi sørget for. Pluss at den som finner en helt spesiell gullmynt, kan ta med seg hjem en flott godteripokal til odel og eie, forteller de bibliotekansatte som for anledningen var utstyrt med flotte kostymer. 

Bildet under: De bibliotekansatte var staselig antrukket for anledningen og hadde full kontroll på skattejakten i biblioteket fredag. (Foto: Jon Aamodt). 

Elida (tre og et halvt år), viser stolt fram alle gullmyntene hun har funnet. (Foto: Jon Aamodt)

Ivrige skattejegere får instrukser før den store skattejakten kan begynne. (Foto: Jon Aamodt)




Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no