Gunnar Pedersen i Søgne Handelsforening inviterer til show, konsert og skumparty på Tangvall fredag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Gjentar suksessen fra i fjor

  Nicolai Prebensen
  11. juli 2018
  17:51
- Det blir masse moro under Tangvalldagen førstkommende fredag, sier Gunnar Pedersen i Søgne Handelsforening.

- Allerede klokken 12.00 starter det opp på torvet med oppvisning av Family Sportsclub. Fra klokken 13.00 - 17.00 vil Jan Øyvind Larsen i fire stive timer underholde og dele ut gaver til publikum, forteller Pedersen videre.

Artisten skriver selv om showet;
"Jan Øyvind Larsen er etter hvert blitt en veletablert artist, og han kombinerer publikumsaktivisering og humor for å lage et show som engasjerer og begeistrer hele familien.

På Tangvall presenterer han "Det store gaveshowet"; et morsomt og enkelt spill der barn i alle aldre kan delta med lik vinnermulighet. Ingrediensene i showet er humor, publikumsdeltakelse, spill og premier. Spillet spilles etter «runde-prinsippet» og vil foregå mellom kl. 13 og 17.

Dette blir garantert moro", skriver han.

Trekkspillklubben
- I år som i fjor går Lindesnes Trekkspillkubb på scenen klokken 17.30. I fjor var dette en ubetinget suksess og det er derfor vi inviterte denne lystige gjengen tilbake, fortsetter Pedersen.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Lindesnes Trekkspillklubb under konserten på torvet på Tangvall sist sommer. (Foto: Jon Aamodt, arkiv).

I følge Lindesnes Trekkspillklubbs egen hjemmeside ble klubben stiftet i 1990.

"Trekkspillklubben har spilt i 13 land og i løpet av 11 Amerika turnéer 31 amerikanske stater og 2 canadiske provinser. Klubben har holdt sitt show flere ganger i de fleste av de største norske konserthusene inkludert Den Norske Opera & Ballett i Oslo. Orkesteret har år etter år vært et populært innslag på bygdedager og tilstelninger rundt i landet og i utlandet.

Til sammen har klubben holdt 2600 show. Klubben har gitt ut 13 CD plater og 15 DVD produksjoner med til sammen rundt 250 musikkvideoer. I flere år har klubben spilt 25 ganger i året gratis til dans på Lindesnes Omsorgssenter og klubben drives på dugnad. Lindesnes Trekkspillklubb har fått Lindesnes kommunes kulturpris og Vest-Agder Fylkeskommunes kulturpris og klubben er bærere av norsk musikktradisjon på sitt beste", skriver trekkspillklubben.

- Ikke slutt
- Tangvalldagen avsluttes ikke med konserten. Klokken 20.00 rigger Søgne Ungdomslag til et skumparty midt på Torvet, noe som jo må sies å være perfekt med det været vi har, sier Pedersen.

Han legger til at butikkene på Tangvall har langåpent til klokken 21.00 og Tivoliet vil holde åpent hele dagen.

Bildet under: På Tangvall presenterer  Jan Øyvind Larsen "Det store gaveshowet"; et morsomt og enkelt spill der barn i alle aldre kan delta med lik vinnermulighet. (Foto: Pressefoto).
Sist oppdatert 11.07.2018 klokken 19:33 av Nicolai Prebensen

Gunnar Pedersen i Søgne Handelsforening håper på mye folk på Tangvall fredag ettermiddag og kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

Svært mange møtte opp på Tangvalldagen 2017. Nå håper Handelsforeningen på ny suksess. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no