De gamle bygningene i Kleplandsveien rives nå og skal være borte i løpet av ferien. (Foto: Jon Aamodt)

- Dette gleder vi oss til å sette igang

  Jon Aamodt
  10. juli 2018
  18:31
- Vi tenker at vi skal igang med graving på tomta i Kleplandsveien i september. Rivingen av de gamle husene er allerede godt i gang, og dette arbeider regner vi med å ha ferdig i løpet av sommeren, sier Tom Arne Aamodt på vegne av utbyggerne i Kleplandsveien. 

Aamodt sier vider at det er beregnet en byggetid på rundt 18 måneder og at leilighetene i Tangvall Park kan stå klar til innflytting før jul i 2019. 

- Fullstendig forvandling
- Gjennom høsten og vinteren blir det stor aktivitet med å reise nybygget som skal ha næring i første etasje og leiligheter i etasjene over. På lokket over næringsdelen skal det bygges en park for alle beboerne og området rundt skal opparbeides. Det kommer til å bli en fullstendig forvandling av hjørnetomta i sentrum av Tangvall, sier utbyggeren.

- Det har vært god interesse for boligene og vi vil nå følge opp alle som har kontaktet oss tidligere, sa Alexander Aamodt til N247 etter at reguleringsplanen for området var godkjent i kommunestyret tidligere i sommer. 

- Dette gleder vi oss til å sette igang. I forhold til bygg og fremdrift er vi nå i rute, og vi har i dag over 100 på listen over de som har meldt sin interesse for Tangvall Park. Salgstart for leilighetene blir i slutten av august, sier en optimistisk Tom Arne Aamodt til N247.


Maskiner er på plass og har startet riving av bygningene i Kleplandsveien. (Foto: Jon Aamodt)

Skisse som viser Tangvall Park ferdigbygget i Kleplandsveien. (Foto: Kleplandsveien AS/Folk)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no