Inger Grete Lia Stålesen og Aina Mydland i MYSAs venner Søgne under en av basarene de arrangerer for å få hentet opp et lag fra MYSA i Nairobi Kenya. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

MYSAs venner Søgne: - Vi trenger fremdeles to vertsfamilier

  Nicolai Prebensen
  10. juli 2018
  13:16
For en uke siden skrev N247 om MYSAs venner i Søgne som søkte vertsfamilier til laget som kommer opp fra The Mathare Youth Sports Association (MYSA) i Kenya. I Søgne skal de lære bygda og landsdelen å kjenne innen de reiser til Oslo og Norway Cup.

Hjelp, vi trenger vertsfamilier til ungdommer fra Nairobi

Ungdommene kommer 19. juli og blir til 28. juli. De skal delta på en masse aktiviteter, blant annet en tur i Dyreparken i Kristiansand. 

- Aktivitetene kan vertsfamiliene delta på om de ønsker det, sier Aina Mydland i MYSAs venner i Søgne.

- Mange henvendelser
- Vi fikk mange henvendelser sist dere skrev om vårt rop om hjelp, og det er vi veldig takknemlige for. Dessverre måtte vi takke nei til flere av de som henvendte seg fordi de ikke kunne være til stede for guttene den tiden de ikke var i aktivitet, sier Mydland videre.

Hun forteller at de mangler to vertsfamilier til ialt fire gutter.

- Det er litt viktig at de som er så greie at de vil være verter har kapasitet til å være tilstede om morgenen inntil ungdommene skal på aktiviteter. Det samme gjerder om kveldene når de kommer tilbake fra enten trening eller utflukt. Dette binder ikke opp veldig mye tid for vertsfamiliene, men noen må være tilstede når de er «hjemme», sier hun og legger til at hvis noen ønsker å vite mer om opplegget kan de få flere detaljer ved å ringe hennes telefonnummer som er 970 83 666.

Kun to munner som skal mettes
Mydland legger videre til at det er ingen andre økonomiske forpliktelser med guttene enn de to ekstra munnene som skal mettes i litt over en uke.

Bildet er fra 2015 da laget fra MYSA lå i trening i Søgne før de dro videre til Oslo og Norway Cup. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no