Nødetatene rykket ut med flere ressurser søndag etter melding om båtulykke i Søgne-skjærgården. (Foto: Nicolai Prebensen)

Kvinne til sykehus etter båtulykke i Søgne-skjærgården

  Jon Aamodt
  08. juli 2018
  20:51
Det er meldt om en båtulykke i Søgne-skjærgården søndag kveld. Ulykken skal ha skjedd mellom Okse og Oftenes skriver politiets operasjonssentral på sin Twittekonto.

Nødetatene rykket ut til ulykkestedet med store ressurser etter at de første meldingene antydet flere personer i vannet. Tre ambulanser, flere brannbiler og politibiler i tillegg til politibåten deltok i aksjonen. Luftambulanse var også rekvirert og i tillegg var Kystvaktens KV Harstad med MOB-båt i området. 

Politiets innsatsleder Frank Salvesen opplyste etter kort tid til N247 at det dreide seg om en person som har kjørt på skjær og havnet i sjøen. Hun har kommet seg opp av sjøen og blir ivaretatt av redningspersonell. Jenta er fraktet med båt til Høllen og videre til sykehus i Kristiansand. 


Sist oppdatert 08.07.2018 klokken 22:04 av Jon Aamodt

En person er tatt opp av vannet og ivaretatt av redningspersonell etter en båtulykke ved Okse søndag kveld. Hun er kjørt til sykehus med ventende ambulanse fra Høllebrygga. (Foto: Nicolai Prebensen)

Ulykkesbåten er tauet til land av redningsmannskaper søndag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no