Barna er samlet i amfiet og får informasjon om hva som skal skje av Janne Boye Kiland fredag formiddag. (Foto: Jon Aamodt)

Avslutter ukelang vannfestival

  Jon Aamodt
  06. juli 2018
  11:55
De rundt 85 barna i Søgne barnehage på Salemsveien har markert overgangen til sommerferie med en ukelang vannfestival fylt med morsomme aktiviteter og selvsagt mye vann. Fredag var siste dag før en etterlengtet ferie og barn og voksne feiret med sin egenkomponerte avslutningsseremoni. 

- Vannfestivalen har vart hele uka og vi voksne skal være ekstra lekne og sørge for at alle har det veldig gøy denne uka. Akkurat som vi har åpningsseremoni når året starter, avslutter vi denne uka med en avslutningsseremoni. I dag har vi underholdning med klovner, vi lager kjempestore såpebobler, har vår egen parade og avslutter med dans, sier Janne Boye Kiland som sammen med Lise Norunn Berge trekker i trådene og gjør så godt de kan for å holde styr på de små.

Perfekt og leken avslutning i strålende sommervær
I perfekt sommervær foregår alt utendørs med oppstart i barnehagens eget amfi, før vannleker og annen underholdning sprer seg utover lekeområdet. Etter paraden er det de kjempestore såpeboblene som trekker mest oppmerksomhet, og mens sommerinspirerte toner strømmer fra høyttalerne fortsetter leken med vannballonger, bading i vannspredere og glade, dansende barn i full aktivitet.


De kjempestore såpeboblene var veldig spennende og fikk mye oppmerksomhet fra barna i det fine sommerværet. (Foto: Jon Aamodt)

Vannleker i alle varianter dominerte uteområdet i Søgne barnehage fredag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no