Thomas Skarpengland var fornøyd med å få sin Skipsplast fra 1977 tilbake, selv om den var ramponert. (Foto: Nicolai Prebensen)

Stjålet i Kristiansand, funnet ved Høllebrygga

  Nicolai Prebensen
  04. juli 2018
  21:24
- Båten min ble stjålet natt til søndag, den lå i Otra. Jeg vet at den ble tatt mellom klokka 02.00 og 04.00. Mandag anmeldte jeg forholdet og i dag ringte en kamerat av meg som er herfra som sa han så den ligge på gjesteplassene på Høllebrygga.

- Jeg fikk med meg et par kamerater og når politiet er klare med undersøkelsene, og har tatt ut alt det som ikke er mitt, kjører vi båten rundt til Solta. Der går den på henger og tilbake til Kristiansand, sier Thomas Skarpengland.

- Mange timer
Han forteller at han har lagt ned mange timer i båten, men må nå starte forfra igjen.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Tyvene hadde blant annet spraymalt deler av båten til Thomas Skarpengland. (Foto: Nicolai Prebensen).

- De har spraymalt noe, rota mye og røsket løs blant annet fartsmåleren og gearkonsollen. Da jeg kom hit for en liten stund siden var båten full av masse saker som ikke er mitt. Da er det jo lett å tenke seg at det kan dreie seg om tyvegods, sier han i det kamerat Sveinar Myhre setter seg ombord og tar Skipsplasten til Solta.

Politiet meldte om forholdet klokken 20.47.
Sist oppdatert 04.07.2018 klokken 23:18 av Nicolai Prebensen

Politiet tok med seg mange bevisgjenstander fra den stjålne båten på Høllebrygga. Dette var gjenstander som ikke tilhørte båteier. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no