Tor Otto Kjær fyller 65 år i dag tirsdag. Ikke send han en hilsen på SMS, advarer kollegene. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

En av Søgnes blideste er 65 år i dag

  Nicolai Prebensen
  04. juli 2018
  15:21
- Kan du ikke finne et greit bilde av Tor Otto og legge det ut med en gratulasjon, ber Jonas Repstad i uteavdelingen i ingeniørvesenet i Søgne kommune.

Klart vi gjør.

Tor Otto Kjær er leder i samme avdeling og fyller 65 år i dag.

- Strålende humør
- Det er bare godt å si om mannen. Han er hjelpsom overfor alle, og stort sett i et strålende humør. Du kan hilse fra alle i avdelingen og si at det er ingen hos oss som ser frem til den dagen han slutter.

- En annen sak er at du ikke må be folk sende han gratulasjoner på SMS til 907 78 230. Det er det verste han vet, ler Repstad høylydt.

Flagges
4. juli flagges det ved alle offentlige bygninger, både i Norge og i USA. I tillegg til Tor Otto, har Dronning Sonja geburtsdag og i USA feires uavhengighetsdagen eller nasjonaldagen som det også kalles. 

Vi følger opp hilsenen her i stedet for en SMS, og gratulerer Tor Otto på dagen.

Oppdatert:
I etterkant viser det seg at den nylig pensjonerte ildsjelen, Arnfinn Håverstad i Søgne kommune også fyller år i dag. Alle gratulasjoner til han også!
Sist oppdatert 04.07.2018 klokken 20:00 av Nicolai Prebensen

- Tor Otto er alltid hjelpsom og full av godt humør, sier kollegene i uteavdelingen i ingeniørvesenet i Søgne kommune. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Den 4. juli flagges det ved alle offentlige bygninger. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no