Det er mange som benytter rutetilbudet i Søgne-skjærgården og mannskapet på Hannibal forteller om stor positivitet fra passasjerene. (Foto: Jon Aamodt)

- Søgne kommune er helt fantastisk

  Jon Aamodt
  04. juli 2018
  15:42
Dagen etter at AKT og administrasjonen i Søgne kommune var på befaring på Høllebrygga, er ingeniørvesenet ved Tor Otto Kjær og Jonas Repstad på kaia for å gjøre hverdagen enklere for passasjerer og mannskap ombord på Hannibal. 


- Vi fjerner deler av den rekka som ligger like over asfalten akkurat der folk går ombord. Vi trenger ikke den snublekanten her, sier Kjær.

Sammen med kommunens ansatte er også Bernt Emil Aamodt fra Aamodt Bygg AS. Firmaet har rammeavtale med kommunen og er engasjert for å lage en rampe inne på kaia slik at vanlige rullestoler kan kjøre rett ombord i rutebåten. 

- Det er et avløp i bakken akkurat her og vi trenger en rampe som ikke blir for bratt. Derfor legger vi en fast rampe litt inn på kaia. Ytterst kommer det en hengslet lem som vippes over til båten når rampa skal benyttes, forklarer Kjær. 

- Prioritert jobb
- Vi er i innspurten før ferien og har flere jobber som skal ferdigstilles, men dette er et oppdrag vi prioriterer. Rampa bygger vi i morgen, sier Aamodt som håper jobben kan være unnagjort i løpet av en ukes tid hvis han bare får aluminiumsdelene levert tidsnok. 

- Jeg må si Søgne kommune har vært helt fantastiske til å legge til rette, legger skipsfører Per Pettersen til. 

Han forteller videre at mannskapet ombord i Hannibal bare opplever positivitet fra passasjerene og kjenner seg ikke igjen i den beskrivelsen som har dukket opp enkelte steder. 

I sommersesongen har den nye rutebåten syv daglige avganger fra Høllen. Første båt går fra Høllen klokken 09.35 og kveldens siste rute ankommer Høllebrygga klokken 22.20.

AKT sine sider finnes alle opplysninger om avgang og ankomst for rutebåten. 
Sist oppdatert 04.07.2018 klokken 16:00 av Jon Aamodt

Bernt Emil Aamodt fra selskapet Aamodt Bygg AS og Tor Otto Kjær fra Søgne kommune planlegger rampen som skal bygges på Høllebrygga. (Foto: Jon Aamodt)

Jonas Repstad og Tor Otto Kjær kutter bort rekka nede ved bakken der folk skal gå ombord i Hannibal. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no