Elise Holmen og slakter Kim Karstensen rigget til grill og utdeling av gratis pølser til kundene på 1-årsdagen for nyåpningen av Slakteren i Søgne. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Det går over all forventning

  Nicolai Prebensen
  03. juli 2018
  14:14
- Det har vært et fantastisk år. Vi har økt omsetningen med 50 prosent siden gjenåpningen, sier Elise Holmen hos Slakteren i Søgne tirsdag formiddag.

Ett år
3. juli er det nøyaktig ett år siden åpningen av det nye butikk- og produksjonslokalet i «Pølsestredet» på Lunde. Dagen ble feiret med gratis pølser og vafler «så lenge beholdningen rakk».

- Vi har flere hundre pølser i mange varianter, og jeg håper det holder, sa Holmen til N247 like før klokken 11.00 tirsdag formiddag.

Hun forteller at både antall kunder og leveringer utenfor Søgne øker.

- Evig takknemlig
- Vi er lokalbefolkningen evig takknemlig for den måten vi er tatt i mot på etter åpningen i fjor. I de gamle lokalene hadde vi tilsammen åtte årsverk, nå har vi 13 årsverk fordelt på 17 ansatte, det forteller det meste, fortsetter Holmen. 

- Artikkelen fortsetter under bildet.
- Bildet er fra 3 juli 2017, åpningen av den nye slakterbutikken i Søgne. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv).

Hun legger til at de nå leverer varer så langt vest som i Farsund.

- Det kunne ikke vært bedre, avslutter hun og styrter tilbake til butikken og overlater grillingen til slakter Kim Karstensen.

Det var natt til 9. mai 2016 at de gamle produskjonslokalene og butikken ble totalskadd i brann som følge av en svikt i et kjøleaggregat.

Tirsdag er fiskekakedag i butikken og jeg skal ha fire, sa Kenneth Harbak til N247 mens han ventet på tur. (Foto: Nicolai Prebensen)

Kim Karstensen hadde klargjort flere hunde pølser før han startet grillingen tirsdag formiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no