Innsendt
Vokalgruppen Allude synger i Søgne gamle kirke lørdag 7. juli klokken 15.00. (Foto: Lily Leana Dula Johansen)

Vokalkonsert i Søgne gamle kirke

  Jon Aamodt
  03. juli 2018
  11:43
Vokalgruppen Allude er på turné langsmed Sørlandskysten i sommer. Lørdag klokken 15.00 skal de synge i Søgne gamle kirke.

Allude er en vokalgruppe med fem jenter fra Oslo. De har sunget sammen i snart to år og har opptrådd på ulike festivaler og konserter i Oslo. Nå er de klare for å glede sørlendinger med vakker vokalmusikk.

Allude byr på alt fra folkemusikk til funk, og de synger både coverlåter av kjente og ukjente sanger og egenskrevet musikk. I vår har de selv arrangert sin egen turné, og lørdag 7. juli synger de i Søgne gamle kirke. 

Sørlandsturnè
Turneen varer fra 2.-7.juli, og vokalgruppa starter på Hvaler, og reiser via Kragerø og Arendal og holder konserter. På slutten av turneen skal de bo i Søgne, og kanskje du får et glimt av dem syngende på gata i Kristiansand sentrum. Konserten i Søgne gamle kirke er 7.juli klokken 15.00, og senere samme dag har Allude også konsert i Kristiansand domkirke klokken 19.00. Inngang på konsertene er 100 kr for voksen, og 75 kr for barn/student/honnør. 

Har du lyst til å ta del i en unik musikkopplevelse og omsluttes av vakre harmonier og musikk som berører, er dette konserten for deg. Vokalgruppa gleder seg til en intim konsert i den vakre kirken. 

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no