PK Entreprenør kjøper Trysnes Marina

  Nicolai Prebensen
  29. juni 2018
  18:21
- Ja det har vi gjort, i alle fall det som ikke var solgt unna tidligere. Jeg er født og oppvokst med det stedet og vi satser nå tungt på å ruste opp hele anlegget, sier Ralf Georg Olsen til N247 fredag ettermiddag.

Han er daglig leder i det Søgne-baserte selskapet PK Entreprenør.

- Vi har et sterkt ønske om å ruste opp anlegget til et praktfullt sted for lokalbefolkningen og turister, legger han til.

Avgjørelsen ble tatt for et par dager siden.

PK Entreprenør sendte fredag ut en pressemelding om oppkjøpet:
«Veldig hyggelig at vi nå har landet denne handelen. Vi ser virkelig frem til å videreutvikle denne unike eiendommen, som ligger midt i indrefileten av Søgnes beste skjærgård.

Handelen innebefatter 17 leiligheter, restaurant og pub bygning, båthavn , bryggeanlegg, parkeringshus og utviklingsmuligheter.   Det planlegges drift igjen fra sommeren 2019. Vi har et langsiktig perspektiv med tanke på videre utvikling og drift av Trysnes Marina, der det blant annet skal bygges inntil 40 nye leiligheter  for utleie og salg, og med fantastisk beliggenhet.
 
PK Entreprenør sitt soleklare  mål er å få plassert Trysnes Marina, med sin unike beliggenhet, klart og tydelig på kartet igjen», skriver Olsen i pressemeldingen.

Også selger, ved advokat Solveig Lohaugen, har sendt ut følgene melding:
Uttalelse fra styret i Trysnes Marina eiendom Da: 
«Trysnes Marina Eiendom DA har inngått avtale om salg av Trysnes Marina til PK Entreprenører AS. De vil overta i løpet av høsten 2018. Det vil ikke være drift på marinaen sommeren 2018. Trysnes Marina Eiendom DA mener at marinaen vil få en ny solid eier som vil videreføre og tilføre mye positiv til området. Vi ønsker dem lykke til.»
Sist oppdatert 29.06.2018 klokken 18:22 av Nicolai Prebensen

PK Entreprenør har kjøpt Trysnes Marina. Det ble kjent fredag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Daglig leder i PK Entreprenør, Ralf Georg Olsen, sier til N247 at han er glad selskapet fikk tilslaget på anlegget. (Foto: Skjermdump fra video.)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no