Salgs- og markedssjef Kurt Jahnsson og daglig leder Christian Berthelsen hadde mange tunge løft under flyttingen fredag. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Selv om det ikke ser slik ut nå, er vi klare mandag

  Nicolai Prebensen
  29. juni 2018
  15:46
Den 29. januar skrev N247 om det nye industrieventyret i Søgne. En ny betongfabrikk var under bygging og etablerer mange nye arbeidsplasser i Søgne.

Nå er produksjonen nylig startet opp og administrasjonen i Elementsør AS flyttet fredag fra de gamle lokalene i Murisørs lokaler på Lohnelier til de nesten ferdige lokalene i den nye fabrikken.

Det er Nye Veier AS som overtar de gamle lokalene i forbindelse med byggingen av ny E39.


I et sant virvar av håndverkere, bygningsmaterialer, papp, og mye støv var selve flyttejobben gjort i løpet av formiddagen. Så kom møbleringen og vaskingen slik at alt er klart til mandag.

- Vi startet 07.00 i morges og mandag skal vi være hundre prosent operative igjen, sier Christian Berthelsen som er daglig leder i den nyetablerte bedriften.

Trapper og rapoer
Han forteller at produksjonen i fabrikklokalene har startet og akkurat nå støpes det trapper og rapoer.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Fabrikkhallen til Elementsør på Lohnelier har allerede startet produksjon av betongelementer.(Foto: Nicolai Prebensen).

- I tillegg har vi produksjon av ildfast masse til ovner som Saint Gobain i Lillesand bruker. I dag er antall ansatte 24, seks av dem i administrasjonen. Antall ansatte vil øke utover høsten, sier Berthelsen som skryter av innsatsen til alle som er involverte i prosjektet.

- Vi hadde ikke hatt sjanse uten den innsatsen som er gjort de siste månedene. Både fra ansatte og fra innleide, avslutter han.

Bildet under: Det siste hengerlasset står klart til flytting i det gamle lagerlokalet til Murisør på Lohnelier. (Foto: Nicolai Prebensen)
Sist oppdatert 29.06.2018 klokken 15:51 av Nicolai Prebensen

Det siste flyttelasset på vei ned til den nye fabrikken på Lohnelier. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no