Tor Otto Kjær i Søgne kommune, Sindre Solberg og John Kåre Pettersen fra "Tappen" med benken som kom på plass i Hølen fredag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Det fikser jeg

  Nicolai Prebensen
  29. juni 2018
  14:08
Sindre Solberg har i en årrekke bygget opp badeplassen i Hølen til å bli et fantastisk og trygt sted å oppholde seg og bade i for alle.

Stein er trukket opp fra bunnen, et lite barnebasseng er bygget og gangstien ned til kulpen er murt. Det er bygget sitteplasser, og ryddet terreng rundt kulpen for å nevne noe. Det var bare en benk med bord som manglet.

- Årsverk
- Det har gått noen årsverk for å få dette til, men jeg har flere planer for stedet, sier han i det han og John Kåre Pettersen fra «Tappen» på Lunde bærer benken ned til badeplassen.

- Jeg ble temmelig overrasket, sier Solberg videre.

- For ikke lenge siden så jeg at «Tappen» hadde fått en ny benk utenfor og jeg spurte Jan Kåre hva denne kostet. Svaret var at det skulle han fikse. Nå er benken her, sier han.

- Jeg har badet her som barn, jeg tar med meg ungene opp her nå. Når jeg har sett det arbeidet Sindre har gjort med stedet her oppe skulle det bare mangle om ikke vi på stasjonen kunne gi litt tilbake til arbeidsjernet, sier Pettersen.

- Det er ikke bare nærområdet som benytter seg av Hølen om sommeren. Folk kommer langveis fra til denne idyllen og jeg har hørt at det har vært 90 personer her samtidig, fortsetter han og legger til at stedet er blitt et fantastisk sted å være.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Benken fra »Tappen» på vei til badeplassen i Hølen. (Foto: Nicolai Prebensen).

Sindre er Sindre, men når han har satt seg noe i fore, gjennomfører han dette. Kommunen har hatt et fantastisk samarbeide med «Hølens store beskytter», sier Tor Otto Kjær i ingeniørvesenet i Søgne kommune.

- Hølen har blitt en attraksjon, og uten Sindre hadde ikke dette skjedd. Det store utfordringen nå er parkering. Det er trangt her oppe og bilparkering er noe vi må snakke med Vegvesenet om. I tillegg ser jeg at vi kanskje må trø til litt med litt større plass for sykkelparkering, noe vi sikker får til i løpet av rimelig tid, avslutter Kjær.
Sist oppdatert 29.06.2018 klokken 14:49 av Nicolai Prebensen

Sindre Solberg og John Kåre Pettersen med benken som "Tappen" ga i gave til badeplassen i Hølen. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no