- Det avklares i løpet av kort tid hvem som kjøper Trysnes Marina feriesenter, sier advokat Solveig Løhaugen til N247 tirsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

Trysnes Marina: - Salg avklart innen ferien

  Nicolai Prebensen
  26. juni 2018
  18:59
- Trysnes Marina og Feriesenter har vært ute i markedet en stund og vi har rundt 10 interessenter som vil kjøpe anlegget, sier advokat og partner i advokatfirmaet Wigemyr & co, Solvveig Løhaugen tirsdag kveld.

Det var den 20. februar at N247 skrev at det ikke ville være drift ved senteret i 2018. Det var feriesenteret som selv opplyste dette på egne nettsider.


- Vi har ikke tatt en avgjørelse på hvem som kjøper anlegget med ferieleiligheter, marina, restaurant og ellers alt som tilhører senteret der ute. Intensjonen er å ha dette klart før Norge går i ferie, sier Løhaugen videre.

Hun forteller at stedet er godt egnet til å fortsette driften som den var, men legger til at det er helt opp til kjøper å bestemme hva slags drift det blir på Trysnes.

- Stedet er jo veldig fint, men hva en kjøper velger å gjøre med stedet er ikke opp til oss, sier hun.

Solveig Løhaugen vil ikke kommentere om det er satt noen bestemt pris på anlegget.

- Nei, det kommer vi ikke til å si noe om, avslutter hun.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Feriesenteret ligger godt skjermet og idyllisk til i Trysfjorden i Søgne kommune. Foto: Nicolai Prebensen).

Trysnes Marina har totalt 36 leiligheter i sjøkanten.
17 bryggeleiligheter i flere størrelser (48 til 86 kvadratmeter) med fra fire til åtte sengeplasser. Alle med dusj/wc, kjøkken, stue og to til tre soverom. Veranda og terrasse mot sjøen.

Videre er det 12 firmaleiligheter på langtidsleie og seks solrike og barnevennlige terrasseleiligheter cirka 60 meter fra sjøen. Disse skal være velutstyrte med flotte bad og førsteklasses utstyr for øvrig. Peis/ved ovn i stuen, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn på kjøkkenet, to til fire soverom. Det er også to luksusleiligheter (120 kvadratmeter) med boblebad og 10 sengeplasser.

Gjestehavn
Trysnes Marina feriesenter solgte også fiskeutstyr, drev utleie av båter med motor. Det er en gjestehavn med dusj og toalett og et myntvaskeri, samt mulighet for bunkring av vann, bensin og diesel ved en ny oppstart. Senteret tilbød havneleie for private båter med strøm og vann.

Utendørs er det sandvolley- og tennisbane, lekeplass og fotballbane. Liten sandstrand og fine badebukter i umiddelbar nærhet. (Kilde: Visit Norway).

Bildet under: Anlegget bærer noe preg av å ha stått tomt over en lengre periode. (Foto: Nicolai Prebensen).
Sist oppdatert 26.06.2018 klokken 20:49 av Nicolai Prebensen

Trysnes Marina og Feriesenter har et større bryggeanlegg, en forholdsvis nybygd restaurant i tillegg til et pumpeanlegg av eldre dato. (Foto: Nicolai Prebensen)

Advokat og partner i advokatfirmaet Wigemyr & co, Solveig Løhaugen. (Foto: Wigemyr & co)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no