Grenland lørdag ettermiddag.

Trond Simen (16) vant NM Rallycross Junior Cup lørdag

  Nicolai Prebensen
  24. juni 2018
  14:01
Trond Simen Larsen fra Søgne vant NM Rallycross junior cup i Grenland lørdag. Dette var det andre løpet han deltok i.

I starten av løpet kjempet han tett med konkurrentene inntil et par av dem gjorde en feil og stoppet opp. De tre siste rundene, av fem, ledet han A-finalen suverent.

- Dette var gøy. Det var ett tett løp inntil det smalt bak meg, og resten av løpet var det bare å holde seg foran, sier Trond Simen til N247 søndag.

15-21 år
Juniorklassen er for sjåfører fra 15-21 år, med biler inntil 1600 cc og Trond Simen har dermed noen år igjen i klassen. I helgen deltok 19 førere.

- Dette var bare mitt andre løp og veldig moro at det skulle gå så bra. Bilen var perfekt og alt stemte i går, sier han.

16-åringen kjørte sitt første løp NM Rallycross Junior Cup for 14 dager siden hvor han endte på sjetteplass. Neste løp går i Solør om 14 dager. Helgen 25. og 26 august kjører han den 4. NM-runden på hjemmebane i Konsmo.

Trond Simen kjører en Honda Civic og skrur på bilen sammen med far Ernst Atle Larsen som også driver bilsport med selvbygde biler. En sak du kan lese mer om i lenken under.


I Nett TV-vinduet over ser du hele A-finalen som Trond Simen vant suverent.

Her troner Trond Simen Larsen (16) på toppen av seierspallen etter helgens NM Rallycross Junior Cup i Grenland. (Foto: Familien Larsen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no