Søgnes Lasse Fardal var den av hjemmelaget spillere som gjorde det mest positive inntrykket i en kamp der hjemmelaget ikke maktet å komme til klare målsjanser. (Foto: Roar Tolfsen)

Tapte igjen på eget gress

  Jon Aamodt
  23. juni 2018
  17:55
Søgne FK - IK Våg 1-2 (0-1), herrenes 4. divisjon Søgne stadion lørdag.

- Det ble en litt merkelig kamp der vi hadde ballen mye, men ikke klarte å skape sjanser. Når vi i tillegg slipper inn to billige mål, er det vanskelig å vinne kamper, sier trener Jarle Rogstad etter at laget gikk på et nytt hjemmetap lørdag ettermiddag. 

Vågs første mål kom på et straffespark etter 34 minutter i første omgang. Bortsett fra scoringen skjedde det lite foran målene før pause.

- Etter cirka ti minutter av andre omgang gir vi bort et mål på en dårlig klarering. Reduseringen kom rundt fem minutter før slutt, og det var Diflef Ueland som satte inn Søgnes mål, sier Rogstad.

Roser juniorene
Opptakten til kveldens kamp ble rimelig hektisk for Søgne da lagets faste keeper måtte kaste  inn håndkleet en halvtime før kampen.

- Vi klarte å få tak i junioren Erlend Udjus og han gjorde en god match og kan ikke lastes for baklengsmålene. Sammen med de øvrige fire juniorene gjorde Udjus en god kamp, sier treneren.

- Nå har vi kun en kamp igjen før ferien og vi må bruke demme pausen til å rette på spillet før høstsesongen sparkes igang, avslutter Rogstad. 

Ditlef Ueland satte inn Søgnes redusering cirka fem minutter før slutt da laget tapte 1-2 for Våg. (Foto: Roar Tolfsen)

- Trener Jarle Rogstad gir ros til juniorene selv om laget gitt på en nytt hjemmetap lørdag. (Foto: Roar Tolfsen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no