Allerede som 14-åring gjorde Aleksander Teisrud seg bemerket som skytter og har siden levert flere gode prestasjoner i store stevner. (Foto: Arkiv: Jon Aamodt)

Aleksander Teisrud til World Cup i skyting

  Jon Aamodt
  22. juni 2018
  23:26
Søgne-skytteren Aleksander Teisrud er tatt ut på det norske laget som deltar i juniorenes WC i skyting i den tyske byen Suhl. Konkurransene starter lørdag 23. juni og avsluttes torsdag uken etter. 

Det konkurreres i flere klasser og Teisrud som deltar i rifleskyting skal konkurrere i 10 m luftrifle, 50 m helmatch og 50 m liggende. Totalt deltar 761 utøvere i konkurransen og Norge stiller med 14 deltagere i ulike klasser. 

Erfaren junior
Aleksander Teisrud har levert flere gode prestasjoner både i Landskytterstevner og andre konkurranser de siste årene. Allerede som 14-åring gjorde Teisrud seg bemerket med flere toppresultater i sin klasse. 
 

- Aleksander går på skyttergymnas på Kongsvinger og har anledning til å trene på dagtid. Han er kjempeflink og leverer stadig gode resultater, uttalte tidligere skytterkonge Tor Harald Lund til N247 ved en tidligere anledning. 

N247 har ikke lykkes i å få kontakt med Teisrud fredag. 
Sist oppdatert 23.06.2018 klokken 09:28 av Nicolai Prebensen

Aleksander Teisrud fra Søgne deltar på det norske laget i ISSF Junior World Cup i den tyske byen Suhl. (Foto: Lyngdal skytterlag)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no