Tore Ramsland ved knausen som skal bort for å få plass til en ny utvidelse av "Tappen" på Lunde. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Nå er vi i gang

  Nicolai Prebensen
  22. juni 2018
  19:05
Det var 28. februar i år at et enstemmig plan- og miljøutvalg gikk inn for å godkjenne planene for en utvidelse av «Tappen» på Lunde (Søgne Bilservice AS).- Slik det har utviklet seg de siste par årene må vi bare ha mer plass. Dekkhotellet er allerede for lite, selv om vi har nærmere 1000 plasser i dag. I tillegg har vi lyst til å gi et bedre tilbud til de som ønsker å vaske bil, og derfor søker vi om å bygge på det dekksenteret vi har i dag, sa Tore Ramsland på Søgne Bilservice og Søgne Dekksenter til N247 i februar i forkant av plan- og miljøutvalgsmøtet.

To vaskehaller
Bygget som er planlagt er 15 meter bredt med fasade mot sør, i flukt med det eksisterende dekksenteret. Dybden er tegnet 15 meter. Høyden er satt til 7,5 meter og bygget skal inneholde to vaskehaller, (en maskin- og en manuell vask), dekkhotell, kontorer og møterom.

Fredag startet boring i fjellet som skal sikre massene mot å gli ut under sprengningsarbeidet.

- Det er rundt 1.000 kubikkmeter masse som skal bort, sier Morten Klungland i Per Klungland AS.

Det er Repstad Anlegg AS som skal grave og frakte bort fjellmassene.

Artikkelen fortsetter under bildet.
På befaring fredag: Anleggsleder Tor Helge Flåt i Repstad Anlegg og daglig leder i Per Klungland AS, Tormod Klungland på befaring på «Tappen» fredag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Det blir full fart fra etter ferien, sier Tore Ramsland til N247 fredag ettermiddag.

Ferie
- Da sprenges fjellet og arbeidet med grunnarbeider og bygging kan settes i gang. Jeg tør ikke garantere noe som helst, men at vi kan ha kake og åpning utpå våren til neste år er jeg ganske sikker på. Det har jo litt med om hvordan vinteren blir, avslutter han like før han selv tar seg en velfortjent ferie en ukes tid.

Morten Klungland og Tore Ramsland ved tomta som etter bygging inneholder to vaskehaller, kontorer, dekkhotell og møtelokaler. (Foto: Nicolai Prebensen)

Omtrent slik blir påbygget til dagens Søgne Dekksenter på Lunde. Montasjen er ikke målsatt. (Foto: Montasje/foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no