En liten bom hører med under knalltøffe fotballkamper når hele 24 lag spiller turnering på Søgne Stadion. (Foto: Nicolai Prebensen)

12 barnehager i «knalltøff» fotballturnering

  Nicolai Prebensen
  22. juni 2018
  13:43
Fredag samlet Åros barnehage hele 12 barnehager i Søgne til fotballturnering for de yngre i bygda. Alle var med og selv om det ble mye spill uten ball for mange, var innsatsen ikke noe å klage på og ikke minst var engasjementet fra trenerbenkene stort.

Åros barnehage hadde denne gangen gått så langt at de hadde hentet en trener fra utlandet. Han var iført svart dress, det er slik de gjør det i utlandet, og styrte laget sitt helprofesjonelt.

- Som du ser av navnet mitt kommer jeg utenfra, men jeg må innrømme at jeg jobber i samme barnehage, sa «manageren» Ngadhenjim Toti i en kommentar til N247.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Ngadhenjim Toti maner spillerne sine til å gi alt de har. (Foto: Nicolai Prebensen).

I alt var 24 lag med i turneringen og alle vant. Spillet foregikk i 3v3 baner som var lånt av Søgne FK for anledningen. Kiwibutikkene i bygda sponset spillere og lagledere med frukt.

Bildet under: Sjakktrekk: Smart å bruke to keepere når målene på 3v3-banene er så store som de er. Bildene er fra kampen mellom Leireklatten barnehage og Åros Naturbarnehage. (Foto: Nicolai Prebensen.

Ingenting å si på innsatsen i kampen mellom Lereklatten- og Åros barnehager på Søgne Stadion fredag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Kjempelurt: Denne karen har skjønt det. Når det nærmer seg kampslutt og ledelsen er knapp, gjelder det å trekke ballen til cornerflagget for å drøye tiden så godt som mulig. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no