- Det blir isbu i Høllen i år igjen, sier Vidar Nilsen ved Joker Høllen. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)

Isbua kommer tilbake

  Jon Aamodt
  11. juni 2018
  22:22
- Ja nå er det i boks, den kommer faktisk tilbake igjen i år. Det har vært litt fram og tilbake og jeg var egentlig innstilt på at det ikke ble noe, men nå er alt klappet og klart, sier Vidar Nilsen på Jokerbutikken i Høllen.

I fjor sommer ble det ingen isbu i Høllen etter at Nilsen fulgte revisor råd og droppet vogna etter to heller magre år.

- I år har vi hatt en grei dialog med Hennig-Olsen og har også fått klarsignal fra revisor, så nå er det bestemt og bua kommer hit på fredag, sier Nilsen.

Åpner i helga
Som vanlig skal det rigges og klargjøres og Nilsen er derfor noe usikker på når han kan servere kundene fra vogna.

- Kanskje allerede fredag, men i alle fall i løpet av helga. Martine har nok stålkontroll på det som skal skje når bua er på plass, sier han.

Martine Torkildsen som Nilsen sikter til, blir sjefen på isbua i år og hun synes det er helt fantastisk at isbua kommer tilbake til Høllen.

- Det skaper et helt fantastisk godt miljø og trivsel. Når isbua er på plass kan vi spise is selv om det kommer litt regn. Der er så mange kunder som  spør etter isbua og derfor er det skikkelig gøy at Vidar har fått ordnet dette i år igjen. Nå bare gleder vi oss til vi kan åpne opp og servere alle kundene våre igjen, sier hun til N247 mandag kveld. 

- Fredag kommer isbua til Høllen igjen og den åpner så fort alt er klart, kanskje allerede fredag, sier Nilsen. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no