Ingolf Stokkeland har solgt Ladaen etter en enorm respons på annonsen han la ut. Bildet av Stokkeland og frue er tatt i Søgne ved en tidligere anledning. (Foto: Privat)

Russland-entusiast solgte Ladaen etter annonseoppstyr

  Jon Aamodt
  11. juni 2018
  12:12
- Jeg er jo en entusiast av russisk kultur og reiser en del til tidligere sovjetstater og har stor kjærlighet for de landene, sier Ingolf Stokkeland som vakte oppsikt med annonsen han la ut på Finn.no da han skulle selge sin velbrukte Lada. 

- Grunnet manglene lønninger fra KGB selger vi nå vår kjære Lada. Bilen har vært et trofast transportmiddel til og fra jobb. Den fungerer fint både fremover og bakover. Motoren sviver fint. Starter alltid lett, er innledningen til annonsen.

Selgeren opplyste videre at bilen leveres med aktiv antiservo. Han skriver også om bilen at EU har ikke godkjent den i år, men jeg tror ikke det er mye jobb å få Angela Merkel til å godkjenne den igjen. 

100.000 visninger
- Vi har hatt mye gøy med den bilen, men jeg tenkte ikke det skulle bli så mye oppstyr med annonsen. Det eksploderte på nettet og jeg tror annonsen er sett over 100.000 ganger, sier Stokkeland etter at fvn.no skrev om saken. 

Til alle entusiaster som er på jakt etter en Lada sier han at denne sjansen nå er borte.

- Solgt
- Jeg har solgt bilen, til en entusiast i Åseral. Etter 4-5 år hos meg flytter den, men den flytter ikke så langt. Det er fortsatt mulig å få se bilen fra 1975 om du tar en tur til Åseral. Det er mange Ladaentusiaster, men altfor få Ladaer på norske veier, legger han til. 

Sist oppdatert 11.06.2018 klokken 12:22 av Jon Aamodt

Nå må Ladaentusiaster til Åseral for å ta denne 1975-modellen i øyesyn. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no