Bjørn Eidsvåg holder konsert i Haugenparken søndag kveld. Det er fem år siden sist han holdt forrige konsert samme sted. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- Publikum er grunnen til at artistene vil tilbake

  Nicolai Prebensen
  09. juni 2018
  15:48
Søndag er det igjen klart for gratiskonsert i Haugenparken på Nodeland og artisten som var der for fem år siden kommer igjen i år.

- Bjørn Eidsvåg likte seg godt da han var her sist og sa fra scenen at han gjerne ville komme tilbake til 10-årsjubileet. Det gidder ikke jeg å vente på og derfor kommer han nå, sier en lattermild «gratiskonsertgeneral» Otto Eriksen til N247 lørdag.

- Jovial artist
Eriksen forteller at Eidsvåg er en jovial artist som de aller fleste har hørt om og har et godt forhold til.

- Derfor håper jeg at Haugenparken blir fylt opp igjen i år også, sier han videre.

Han mener at noe av årsaken til at de kjente artistene kommer til Songdalen er publikum.

- Jeg får ofte tilbakemeldinger fra artistene at det har vært en svært trivelig opplevelse å spille i Haugenparken. De sier at publikummet er godt og gir tilbake til artisten. I tillegg har flere gitt uttrykk for at det er hyggelig å komme til et lite sted hvor så mange hjelper til med arrangementet på helt frivillig basis, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet.
- Det er publikum som er årsaken til at artistene vil tilbake til Haugenparken, sier Otto Eriksen til N247. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Selv om dette er en gratiskonsert så er det viktig å understreke at alle artister, kunstnere, og andre utøvere får betalt det de skal. At publikum ikke skal betale inngangsbillett er fordi alt arbeidet rundt en slik konsert gjøres av frivillige. Denne gangen har arrangementet vart nesten en uke, og vi kan jo alle tenke på hvilket arbeid som ligger bak alt dette.

- I tillegg er Søgne og Greipstad Sparebank, Songdalen kommune og en lang rekke lokale sponsorer med på å dra arrangementet i havn hvert år, avslutter han og legger til at klokken 18.00 søndag er stedet å være, Haugenparken på Nodeland.

Haugenpark-general Otto Eriksen under riggingen til konsert og kulturuke forrige mandag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no