20. juli er det klart for ny basar i Ny-Hellesund. Den arrangeres for 154. gang etter at nye krefter har overtatt og fører tradisjonen videre. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)

Klart for basar nummer 154 i Ny-Hellesund

  Jon Aamodt
  09. juni 2018
  16:52
Det blir basar i Ny-Hellesund også i år. Tidspunkt er i år satt til 20. juli klokken 16.00 til klokken 19.00. Det er Berit Ertzeid som forteller dette til N247. 

Sammen med resten av basargruppa er hun nå i ferd med å få på plass de siste detaljene i årets program. Allerede nå er mye klart.


- Det blir som vanlig salg av årer og lodd fra bøker. Det er allerede blitt lovet bilder av gode kunstnere og ellers andre fine gevinster. Vi skal ha kafé, tombola for barna, leker og natursti, forteller Ertzeid. 

Lokal underholdning
Videre er det klart at Harald Sørby og Rolv Vorvik skal underholde med hyggelige sanger og gitarspill. Jostein Andreassen skal fortelle gode historier fra Ny-Hellesund og Røde Kors ferie for alle, stiller med stand og konkurranser.

- Årets overskudd vil bli delt med en tredjepart til lokalavdelingen til Røde Kors ferie for alle, en tredjepart til Skolehuset i Ny-Hellesund og den siste tredjeparten går til den lokale velforeningen, sier Ertzeid.

Hun legger til at dersom det er noen som ønsker å gi gaver til utlodning og gevinster, blir arrangørene veldig glade for dette. Det er i så fall bare å ta kontakt med henne eller andre i basargruppa. 

- Vi håper mange vil ta turen den 20. juli, sier hun til slutt. 
Sist oppdatert 09.06.2018 klokken 22:05 av Jon Aamodt

Det er alltid folksomt ved basaren i Ny-Hellesund som er tilrettelagt både for store og små. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no