Johanne Sir (4 år) viser hva hun har laget til mamma Kari Stousland. (Foto: Jon Aamodt)

Sprudlevann og kanapeer til alle

  Jon Aamodt
  07. juni 2018
  20:08
Foreldre som hentet barn i Åros barnehage torsdag, ble tatt imot på rød løper og ble servert sprudlevann og kanapeer. Anledningen var avslutning av naturgruppas prosjekt som de har jobbet med gjennom hele året. 

- «Hva lever i skogen» er navnet på prosjektet de 20 barna har jobbet med, forteller Ingrid Solberg.

De små har vært ute i naturen og tatt bilder på egen hånd, de har laget tegninger av dyr og i dag er barnehagen pyntet og alt er stilt ut.

- Leter etter maten i skogen
- Barna har fått prøve å forestille seg hvordan dyrene lever. Som ekornet har de samlet nøtter og gjemt i skogen. Etterpå måtte de prøve å finne igjen maten som var gjemt. Det var ikke alltid like lett, forteller Solberg.

Torsdag er alt stilt ut. Det er pyntet med ting fra naturen og det strømmer fuglesang ut av høyttalerne.

- Nå er barna veldig spente og gleder seg til at foreldre skal få se hva de har jobbet med hele året. Og da er det selvfølgelig rød løper, sprudlevann og kanapeer mens barna viser rundt de voksne, sier Solberg.

Maja (4 år) og assistent Ingrid Solberg forteller hva barna i naturgruppa ved Åros barnehage har laget det siste året. (Foto: Jon Aamodt).
Sist oppdatert 07.06.2018 klokken 21:12 av Nicolai Prebensen

Åros barnehage var pyntet og dekorert med alt barna har laget det siste året, og selvsagt vanket det boblevann og kanapeer til store og små. (Foto: Jon Aamodt)

Sonde (6 år) og Sunniva (3 år) tester boblevannet før mamma skal vises rundt. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no