Innsendt
Nodeland-hesten Hage Prinsen, tilhørende Anders Heggland, har løpt inn 60 000 kroner på seks dager. (Foto: Hesteguiden.com)

- Fortjener ferie etter en imponerende uke

  Nicolai Prebensen
  06. juni 2018
  12:43
Av Richard Ekhaugen - Sørlandets Travpark

Nodeland-traveren Hage Prinsen har lagt bak seg en formidabel uke. Nå kan 3-åringen vente seg sommerferie.

Tre år gamle Hage Prinsen har virkelig levert varene for eier og oppdretter Anders Heggland fra Nodeland de siste seks dagene. Forrige onsdag vant han sitt debutløp på Bjerke, tirsdag kveld slo hingsten til med ny seier på Forus. Begge seiersløpene har vært av det overlegne slaget.

- Hektisk uke
- Det er en flott type hest som legger mye mark under seg, vi får håpe og tro at han skal være med i de større løpene utover i sesongen, fastslo kusk Eirik Høitomt etter løpet.
Lands-championen var ikke sen om å legge til at Hage Prinsen nå fortjente en roligere periode etter en mildt sagt hektisk uke.

- Han gikk på Bjerke på onsdag. Det har vært varmt og han har vært med på mye reising. Han er god denne hesten, og nå fortjener han en pause, sa Høitomt på seremoniplass.

Hage Prinsen har på under en uke sprunget inn 60 000 kroner til sin eier Anders Heggland. Vinnertiden tirsdag kveld ble 1.30,9/2040 meter.


Hage Prinsen får en velfortjent ferie etter en hektisk uke. (Foto: Hesteguiden.com)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no