Vil du bli en av de første som klatrer opp Rannesheia til Søgne-skiltet, da må du melde deg på fra førstkommende fredag klokken 12.00. (Foto: Jon Aamodt)

Hei til Hav 2018: Via Ferrata påmelding

  Nicolai Prebensen
  06. juni 2018
  13:04
Fra fredag 8. juni klokken 12.00 kan du melde deg på «åpningsklatringen» i Søgne nye lille verdenssensasjon, Via Ferrataen i Rannesheia.

- Hvis du vil være en av de første som klatrer opp fjellveggen til Søgne-skiltet må du melde deg på vårt skjema som vil bli lagt ut på Hei til Hav sine hjemmesider fredag, sier Anne Lill Flo Berge Søreng i Søgne og Greipstad Sparebank.


- Ingen tursti
Hun forteller at ferrataen ikke er  noen tursti og av sikkerhetsmessige grunner er kapasiteten i klatreanlegget kun 10 personer per time.

- Det er «først til mølla» prinsippet som gjelder, og vi må også informere om at denne aktiviteten under Hei til Hav søndag 17. juni ikke passer for folk med høydeskrekk, gravide, mennesker med nedsatt bevegelighet eller personer med hjerteproblemer, forteller hun.

Hun legger til at hver person kun kan melde på seg selv og at det er viktig å ha med gode sko som er tilpasser klatring.

Hver hele time
Klatringen starter hver hele time fra klokken 12.00 og frem til siste og fjerde tur klokken 15.00.

- Klatrerne må møte opp 15 minutter før oppsatt tid ved kunstgressbanen nord for E39, avslutter hun.

Det er en spektakulær tur opp Rannesheia til Søgne-skiltet, og utsikten er fantastisk. (Foto: Jon Aamodt)

Anne Lill Flo Berge Søreng er markedsansvarlig i Søgne og Greipstad Sparebank. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no