Otto Eriksen tar seg en pust i bakken under sceneriggingen mandag ettermiddag. I liften, Per Svendsen som låner bort riggen hvor scenelysene festes. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Jeg er dritt lei hvert år, men jøss så gøy det er

  Nicolai Prebensen
  04. juni 2018
  19:11
Mandag var riggingen til Kulturuka og storkontserten med Bjørn Eidsvåg søndag i full gang.

Primus motor, Hagenparkens venner var på plass, og flere firma stilte med mannskap og utstyr som må til for å arrangere gratis underholdning for publikum nesten en hel uke.

- Jeg er dritt lei hvert år, men jøss så gøy det er likevel, sier Otto Eriksen, primus motor bak arrangementet gjennom flere år.

Hemmelighetsfull
- Det er mye arbeid, men vi gir oss ikke med årets konsert. Det er så mange velvillige selskaper og enkeltpersoner som støtter Haugenparkens venner, så vi går på med liv og lyst neste år også. Om ikke lenge reiser jeg ut av landet, da skal jeg finne ut av hvilke artister som er på turné i Europa på samme tiden av året som nå. Det kan se ut som om vi får tredoblet budsjettet neste år, men jeg kan ikke si mer enn at Songdalen kommune er sterkt involvert i dette, sier Eriksen hemmelighetsfullt.

Han sier at alle han spør sier ja, og skal ikke ha betalt. Et eksempel er Petter Langholm i Agder Rørspyling AS.

- Dette skal da ikke koste noe!
- Han leier ut toaletter og da jeg kontaktet han sa jeg rett ut at jeg ikke har mye penger. Penger? Dette skal da ikke koste noe. Jeg bringer og setter på plass, henter og tømmer etter konserten. Skulle bare mangle, sa han. Og slik er det bare. Jeg håper jeg får lov til å takke alle støttespillerne her som i tillegg er Bay Auto, Neumann, Ramirent, Frustøl, Skeivvoll transport i tillegg til kommunen, sier han.

Søndag er det altså Bjørn Eidsvåg med band som kommer til Haugenparken, men allerede tirsdag starter Kulturuka 2018.

Kulturuke
- Tirsdag kordag med Tuntrallen og Restart klokken 18.00. Onsdag er det korpsdag med Songdalen Skolekorps og Songdalen Musikkorps. Torsdag er det kulturskolens dag med dans og band i Parken. Det starter klokken 17.00 og følges opp av en utstilling i Menighetshuset med kunstutstilling og en akustisk konsert.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Programmet for hele kulturuka i Haugenparken i Songdalen.

- Fredag er det barnas dag hvor 250 barn allerede er påmeldt. Det er Teater Felicia som spiller teater klokken 11.30 og i tillegg deler vi ut gratis pølser til alle barn, sier han.

- Har ordnet med været
- Jeg håper så mange som mulig stiller opp denne uka, og hvis noen lurer på det har jeg ordnet det slik at været fortsetter som før resten av uka. 18 grader og lettskyet pent vær er håpet for søndagen, avslutter Eriksen.
Sist oppdatert 04.06.2018 klokken 22:55 av Nicolai Prebensen

Det rigges til Kulturuka i Hugenparken mandag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Jeg er drit lei hvert år, men jøss så moro det er, sier Otto Eriksen i Haugenparkens venner. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no