Hei til Hav 2018

Hei til Hav 2018 - Rallyshow på Linnegrøvan

  Nicolai Prebensen
  03. juni 2018
  21:15
- Hei til Hav 2018 vil inneholde mange ulike aktiviteter og på Linnegrøvan blir det et forrykende Rally-show med  Team Try og Frustøl. Pål Try og Svein Frustøl stiller med hver sin blodtrimmede rallybiler, som blir stilt ut i deres depotområde på Linnegrøvan den søndagen, sier Anne Lill Flo Berge Søreng.

Hun er markedsansvarlig i Søgne og Greipstad Sparebank.

Oppvisning
Hun forteller videre at teamet også vil ha med seg noen cross-carts og publikum vil få muligheten til å kikke nærmere på disse bilene og gjerne også prøvesitte de. Try og Frustøl kommer til å kjøre litt oppvisning rundt bygget til Aamodt VVS, Gunders med mere, i forkant av sykkelrittet som skal arrangeres samme dag. 

Kartleserplass
- Publikum har også mulighet til å sikre seg en kartleserplass i en av bilene. Informasjon om dette vil bli publisert i løpet av kort tid. Det blir også oppvisning og kjøring med 
crosscart, fortsetter Berge Søreng, (bildet til høyre).

I depot-området blir det også rigget opp en helt ny kjøresimulator, hvor publikum får sjansen til prøve seg som fører av Try sin bil, men da i helt trygge omgivelser, Flere storskjermer blir montert inne i et eget telt hvor en simulator er koblet opp.

Hei til Hav arrangeres av Søgne og Greipstad Sparebank i samarbeid med Søgne- og Songdalen kommuner. I tillegg stiller mange lag og foreninger opp for å få arrangementet i havn.

N247 legger ut saker fortløpende frem mot søndag 17. juni.

Svein Frustøl, Vetle og Pål Try lover fart og spenning på Linnegrøvan søndag 17 juni. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no