Andreas Lindhom med smaksprøver på snøkrabbe og røkt ørret fredag ettermiddag. (Foto: Jon Aamodt)

Åpnet skalldyrutsalg på Tangvall

  Jon Aamodt
  01. juni 2018
  14:50
Fredag åpnet et nytt utsalgssted for skalldyr på Tangvall. Det er Skalldyr Norge som står bak det nyåpnede utsalget som har plassert seg like ved siden av bygget hvor REMA 1000 tidligere holdt til.

- Skalldyr Norge er en sammenslutning av skalldyrinteresserte fra Flekkefjord i vest til Søgne i øst. Selskapet er eid av Fjordservice i Flekkefjord og har flere utsalgssteder i Rogaland og Vest-Agder, sier Andreas Lindhom til N247. 

Sammen med Evy Seveinsen gjør han klar til å ta imot de første kundene fredag. Med seg på utsalget har de fått to ikke ukjente damer, Lajla Ellefskaas og Mossa Hultin.

Mest lokalt
- Snøkrabbene som vi selger kommer fra Barentshavet. Salater og tilberedte ting er laget i Mandal og krabbene koker vi på Borhaug, sier Lindhom. 

Danskekrabbene som  selges kommer fra samme leverandør som ved utsalget i Høllen. Han forteller at de har valgt å plassere utsalget på Tangvall inntil videre for ikke å forstyrre det miljøet som allerede er etablert i Høllen, men han ser ikke bort fra at det senere kan være aktuelt med en samlokalisering.

Skal være helårstilbud
- Vi holder åpent fredag og lørdag denne uka. I ferien er det meningen å være her hver dag fra tirsdag til lørdag, sier Severinsen. 

De to legger til at dette skal være et helårstilbud, men at det er litt for tidlig å si noe om åpningstider utenom sommersesongen. Selv om det nye tilbudet ikke er markedsført enda, dukket det opp flere nyskjerrige tilskuere da utsalget åpnet og i løpet av få minutter var handelen i gang. 

Det gikk bare få minuttet etter åpningen før handelen var i gang på det nye skalldyrutsalget på Tangvall fredag. (Foto: Jon Aamodt)

I år blir jordbær og grønnsaker byttet ut med krabber og andre av havets delikatesser for Mossa Hultin og Lajla Ellefskaas. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no