Vidåpen låvedør på Repstad fredag kveld: Noen av de tyvetalls jentene som steller i stand til basar. F.v.: Brit Langeland, Edit Tønnessen, Iris Farsirotos, Ellen Tone Repstad, Ann Karina Holtan og Hanne Falkhytten. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Og så kan vi hjelpe noen

  Nicolai Prebensen
  31. mai 2018
  12:40
- Vi har holdt på siden februar, og i morgen skjer det, sier Ellen Tone Repstad som sammen med et tyvetalls andre jenter har samlet sammen 400 gevinster og gjenopptar en gammel tradisjon på Repstad-tunet. Klokken 18.00 er det basar på låven på stedet og «Repstads nasjonaldag»

- Vi har det fryktelig travelt, men moro er det og det beste av alt er at vi kan hjelpe noen. Tidligere i vinter hadde vi kransekakelotteri og fikk inn 30.000 kroner. En av jentene har hatt garasjesalg og fikk inn 10.000 kroner. Det er et godt utgangspunkt for fredagskvelden hvor vi har sitteplasser til 150 personer, vi håper at ingen stoler står tomme da, sier Repstad.

New Delhi
Alle inntektene går til et gatebarnprosjekt i New Delhi i India. Det er Søgne-jenta Linda Lindeberg og hennes to barn Lea og Niklas som jobber som frivillige med å hjelpe «Barna under broen» som prosjektet kalles på norsk.

- De gjør en formidabel innsats der nede og det skulle bare mangle om ikke vi også gjorde vårt for å støtte prosjektet. Dessuten er det veldig hyggelig for oss å gjenoppta den gamle tradisjonen som stoppet opp på slutten av 80-tallet. Det å fylle låven med naboer og alle andre som vil støtte opp om en god sak, er bare moro, fortsetter hun.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Låven på Repstad hvor det blir basar fredag kveld klokken 18.00. (Foto: NIcolai Prebensen).

10 kroner
Det skal selges lodd og årer, kaffe, kaker, vafler, boller og brus, alt til 10 kroner, unntatt er årene med 20 lodd. De koster 20 kroner,

Jentegjengen på Repstad ønsker alle vel møtt og henstiller de som er «friske til beins» om å parkere bilen på skiltet plass.

- Da kan de som ikke er fullt så friske parkere nærme låven og komme seg enkelt inn på basaren, sier den blide jentegjengen.

Noen få av de 400 gevinstene som skal loddes ut på Repstad fredag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

Alle basarpengene går til prosjektet "Barna under broen" hvor Linda Lindeberg jobber som frivillig. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no