- Et godt eksempel på frivilligheten. De fortjener stor takk, sier ordfører Astrid Hilde om Inger Marie Lohne og Janne Lossius. (Foto: Jon Aamodt)

Lysthuset innviet

  Jon Aamodt
  29. mai 2018
  20:52
Ordfører, næringslivsrepresentanter, kommuneansatte, frivillige og ikke minst beboere ved Søgne omsorgsenter, alle var de samlet i sansehagen da Søgne omsorgsenters nye lysthus ble innviet tirsdag kveld. Det var blomster og takketaler som preget første del av åpningsseremonien. 

- Det begynte med en liten idé, og har utviklet seg til et fantastisk flott lysthus som skal gjøre hverdagen lettere for pasienter og hjemmeboende med demens, sa Janne Lossius da hun sammen med Inger Marie Lohne ønsket velkommen til åpning av lysthuset. 

Prosjektet med et lysthus tok for alvor form på sensommeren og høsten 2017 da det ble klart at lokale næringslivsbedrifter signaliserte støtte både med penger og ressurser. 

- Ja, med en gang
- Christopher (Holskog, Per Try AS, red, anm.), var den første jeg ringe til, og han sa ja med en gang. Siden ble det bare mer og mer ja fra alle vi spurte, sa Inger Marie Lohne da hun fortalte alle de fremmøtte om støtten fra næringslivet i bygda.


Kommunen kom også på banen og bevilget penger.


Ordfører Astrid Hilde (Ap) som stod for snorklipping i sansehagen, takket da også spesielt de frivillige som har gått i fronten og fremhevet i tillegg den enorme responsen fra næringslivet.

- Dette er et fantastisk eksempel på et godt samarbeid. Slik vil vi ha mer av, uttalte hun før det røde båndet ble klippet og lysthuset åpnet for alle de inviterte. 

Etter at taler og blomster var unnagjort var det kjøkkensjef Trude Lohne fra Søgne kommunes Hovedkjøkken som kunne imponere beboere og gjester med delikat fingermat i utallige varianter. (Foto: Jon Aamodt).

Inger Marie Lohne og Janne Lossius takket både frivillige og ikke minst det lokal næringslivet for støtten til å realisere lysthuset. (Foto: Jon Aamodt)

- Fantastisk eksempel på samarbeid. Slik vil vi ha mer av, sa ordfører Astrid Hilde da hun klippet snora og innviet lysthuset tirsdag kveld. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no