Nikolai (10) og instruktør Simon Wergeland Yates like etter at unggutten fikk seg et litt ufrivillig bad. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Vannet var fint det

  Nicolai Prebensen
  27. mai 2018
  17:06
Søndag åpnet Søgne Kajakklubb dørene for alle ved anlegget på Åros, og mange hadde lyst til å «smake» litt på kunsten med å holde seg tørr i de litt ustødige farkostene.


- Dette ble en ubetinget suksess, sier Tore Nilsen i kajakklubben, halvannen time etter at de første nybegynnerne hadde satt seg i kajakkene. Mange for aller første gang.

- Fokus
- Vi har hatt stort fokus på barn, og veldig mange av de som har kommet hit i dag er barn. Dette var veldig gøy og vi håper vi har tent gnisten hos noen av dem, sier han og legger til at denne type arrangementer blir det flere av.

- Nikolai (10) har padlet før, men da han satte seg i en konkurransekajakk var det ikke mange meterne han kom før det ble bading i Søgneelva.

- Vannet er helt fint, så det gjør ingenting, sa han til N247 da han var på tørt land igjen.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Terje Jahnsen var en av mange instruktører under «Åpen dag» arrangementet til Søgne Kajakklubb søndag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Kajakklubben hadde mønstret mange mannskaper på både land og vann søndag. Til enhver tid var det fire-fem instruktører på vannet, mens andre medlemmer i klubben hjalp de fremmøtte med å få på seg vester og forberedte dem på den aller første turen i kajakk.

Søgneelva søndag klokken 13.00. Tore Nilsen i Søgne Kajakklubb var storfornøyd med fremmøte på Åros søndag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no