Rundt 65 Søgne-menn har lørdag samlet seg på Høllen Vest for å se Champions League finalen, hvor Liverpool møter Real Madrid. (Foto: Amalie Henden)

- 99 prosent er Liverpool-fans

  Amalie Henden
  26. mai 2018
  20:43
65 fotballglade menn har lørdag kveld samlet seg på Høllen Vest for å se finalen i Champions League, hvor Liverpool møter Real Madrid på Olympiastadion i Kiev. 

Godt oppmøte
Det var for en uke siden arrangør Ole Fredrik Haugen opprettet et arrangement på Facebook, hvor han inviterte rundt 100 fotballinteresserte Søgne-menn. 

- Det var pappa sin idé å lage et skikkelig arrangement rundt dette. Jeg opprettet et «event» på Facebook og inviterte rundt 100 folk jeg vet er litt ekstra glad i fotball. Vi blir omtrent 65 gjester her i dag og jeg er veldig fornøyd med oppmøte, forteller Haugen til N247 lørdag kveld like før kampstart.

Nesten utelukkende Liverpoolsupportere
Den mangeårige Liverpool-supporteren Jens Magne Østermann er i kveld i godt selskap på Høllen Vest, hvor flesteparten hadde tatt på seg Liverpool drakter.

- 99% av oss er Liverpool supportere i kveld. Vi har kun én person her som heier på Real Madrid, sier Østermann.

Uenighet om resultatet
Selv om flesteparten i kveld støtter Liverpool var det bred uenighet angående kampresultatet. Haugen tror det blir 3-0 til Real Madrid, mens Østermann har troen på 4-2 til Liverpool. 

- Jeg er så sikker på at vi (Liverpool, red.anm) vinner i kveld. Jeg har gledet meg til dette i flere uker og egentlig tror jeg det blir 5-0, men av sympati for Real Madrid sier jeg 4-2, sier han. 

Liverpool ikke vunnet på 13 år
Mens Real Madrid har vunnet Champions League tre av de fire siste årene, har ikke Liverpool hevet trofeet siden 2005. Om de vinner i kveld blir det mange blide menn på Høllen Vest utover natten.

Resultatet ble Real Madrid 3-1 Liverpool.
Sist oppdatert 26.05.2018 klokken 23:23 av Amalie Henden

Ole Fredrik Haugen er arrangøren av fotballkvelden og var veldig fornøyd med oppmøtet. (Foto: Amalie Henden)

Jens Magne Østermann har troen på at Liverpool tar seieren i kveld. (Foto: Amalie Henden)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no