15 lag fra Søgne håndballklubb drar denne helgen til Sandefjord for å spille Fjordcup. Mathilde Bergquist Støle (t.v.) sier hun gleder til cup med lagvenninene. (Foto: Amalie Henden)

140 håndballspillere fra Søgne til Fjordcup

  Amalie Henden
  25. mai 2018
  15:53
Fredag satt 140 spillere og 30 lagledere og trenere fra Søgne håndballklubb kursen mot årets fellesturnering i Sandefjord for å spille i Fjordcup 25.-27. mai.

Avslutter sesongen i Sandefjord
15 lag fra Søgne i alderen 10-18 er i år meldt på cupen der de avslutter håndballsesongen. Det er andre gang Søgne håndballklubb tar turen til Østlandsbyen.

- Vi var med på Fjordcup i fjor også. Vi gleder oss veldig og tror det blir mye moro i årets cup også. Håndballsesongen var ferdig i mars, så det er hyggelig at vi kan dra på en siste tur nå i mai før vi avslutter sesongen helt, sa Gro Anita Kåsa Paulsen, formann i Søgne håndballklubb.

Fokuserer på en gøy helg
Søgne kom ikke helt til topps i turneringen i fjor, og selv om de ønsker å nå langt i år er det viktigste å ha en gøy helg. Lagene skal bo på en skole som de har fått utdelt av arrangørene av cupen.
 
- Det er noe av sjarmen med håndballturneringer å bo på skole. Vi tar dette som en gøy helg, men det er klart det er moro om de når langt også. Når vi kommer hjem på søndag avhenger av hvor langt vi når, sa formannen.

Mest moro, litt alvor
Mathilde Bergquist Støle, som spiller for J12-laget sier hun gleder seg veldig til en helg med lagvenninnene. 

- Det blir gøy å dra på tur, vi skal ha det mest moro, men det er litt alvor også når vi spiller kamp, fortalte hun til N247 rett før avreisen klokken 15.00 på Nygård skole.

Lag fra hele landet
Over 1100 kamper skal spilles i løpet av helgen i cupen som ble arrangert for første gang i 2017. Over 200 lag spilte da håndball i hall, mens over 70 lag spilte beachhåndball. Det er i år satt en grense på 300 lag, og klubber kommer både fra Norge og Sverige. Cupen er for jenter og gutter i alderen 9-18 år.

N247 ønsker Søgne håndballklubb masse lykke til i helgens turnering!


Gro Anita Kåsa Paulsen er formann i Søgne håndballklubb og blir med lagene til helgens turnering i Sandefjord. (Foto: Amalie Henden)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no